1.Cine a zis ca ne place?)
2.Detalii mult prea intime, doar nu vrei sa ne puna Boc impozit si pe numarul de parteneri.
Buna pissu.
Cu 1 singur partener am avut relatii sexuale pana acum.
Sincer nu vad rostul sexului anal...pentru baieti bineainteles e cel mai tare lucru; inca o gaura dezvirginata, wow ca am incercat-o si pe asta in timp ce ea moare dracu' de durere.
Si daca tot vreti sa o faceti faceti-o la o varsta in care sunteti destil de mature fetelor; si fizic si psihic nu la 15 ani!
Mai pissu eu cred ca pe tine te-a abuzat cineva in poponet cand erai mica de esti asa obsedata de sexul asta anal. Ia-ti alter-egoul Kla de manuta si du-va'n Sodoma si Gomora de aici. Pentru mucoasele ca voi normal ca e dureros, gretos si ofticos, trebuie sa mentii o anume igiena si sa ai un partener care sa te respecte si sa-ti faca asta pentru placerea ta nu a lui. Ti-as mai da detalii dar nu-mi face nici o placere sa-mi petrec timpul in compania ta.
Don-le "anonim" daca nu ai ceva inteligent de spus taci. "alter-ego" pe dracu . Era o intrebare oarecare asta nu inseamna ca-s obsedata sau alte prostii ce le spui tu acolo. Deci domnule stie tot. taci!
Pixxie_9304 întreabă: