Ai scris ceva nu glumă
Explică-i mai clar că nu îți place felul în se comportă cu tine. și dacă nu înțelege trebuie să renunți chiar daca o să îți fie greu. Până la urmă o să te saturi tu sa fi doar pentru el și el sa fie pentru toate.
Din ce povestești tu aici, nimic nu va ieși bine. Acum vorbesc doar hormonii din voi... în rest n-aveți nici o treabă unul cu altul. El o face pe "Alfa" ca să te impresioneze pe tine și se simte bine cu toate rățuștele, se umflă in pene și-n orgoliu, tu îi cazi în plasă exact ca la carte, că exact asta îți dictează păsărica... Și după o vreme după ce v-ați "consumat" tu ai să rămâi cu buza umflată și cu fâșu rupt și el o să treacă la altă floricică. E prea clasică povestea. Atât că e greu de văzut din interior. Acum știi cum se simt și celelalte 90% din fete înainte sa ajungă la concluzia că toți bărbații sunt porci sau alte minuni de astea. Așa începe. În momentul de față tu nu vezi altceva și atât. După o vreme ai să plângi ca de ce l-ai ales pe ăsta și tot așa și cu următorul care tot la starea asta de agitație ai să-l alegi și tot așa că ăsta o să fie. Mda, încă un narcisist, încă un trofeu care cedează hormonilor. Deja devine plictisitor și frustrant să vezi același lucru repetându-se la nesfârșit. Așa începe, așa se termină.
Sper că nu ți-am spart bula de săpun. Fundă.
Te înțeleg... Eu îți pot da un sfat, e alegerea ta dacă consideri că am dreptate sau nu. Deoarece ai zis că eștiai diferită de celelalte fete ( ca și mine) dar pe el lași să te ia în brațe și altele, dar pe alții nu, e clar că-l iubești destul de mult. Din ce mi-ai povestit, este cam evident că si el te cam place. Uite sfatul meu: mai așteaptă puțin. După un moment, dacă va continua așa, eu zic să îi platesti cu aceeași monedă. Poate alții ți-ar spune să îi spui, dar sunt sigură că ai muri de rușine. Deci..mai așteaptă puțin. Timpul le rezolvă pe toate. Dacă va continua așa, ori îți va trece această " iubire" pentru el, ori îți va spune el ceva. Succes!
beausingurlamasamea întreabă: