| Wwwhatever a întrebat:

Puteti spune ca ati avut/aveti relatia perfecta? Daca da, cum ar trebui sa fie ea?

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Da am avut dar din motive obiective a durat doar 6 luni.Relatia perfecta este atunci cind sunteti pe deplin multumiti unul de altul cind sexul zbirniie intre voi si simtit ca nu puteti trai unul fara altul nici doua zileAici sufletul ocupa 20% si sexul 80% pentru reusita.Asta e un tip de relatie perfecta un alt tip de relatie perfecta este cind fara sa zbirniie sexul dintre voi totusi aveti atitea in comun ca nu va puteti lipsi unul de altul mai mult de o zi si totusi va simtit extraordinar de bine impreuna sufleteste 80% si sexual 20%.Le-am probat pe ambele deci stiu despre ce vorbesc.

5 răspunsuri:
| Wwwhatever explică (pentru carminaburana43):

Daca relatiile au fost perfecte, cum de totusi au esuat?

| carminaburana43 a răspuns (pentru Wwwhatever):

Nu au esuat, mi-a murit sotul.

Si despre cel de 6 luni de care am scris, care a fost dupa nu l-au acceptat copiii si m-am resemnat.

Si in timp sa recunoastem e vorba si de bani unde sunt copii si nu sunt bani se ajunge la certuri oricit v-ati iubi pentru ca lipsa acuta a banilor e un motiv de stres puternic ce distruge orice relatie.

| Wwwhatever explică (pentru carminaburana43):

Imi pare rau ca am raspuns atat de tarziu insa tin neaparat sa-ti spun ca imi pare enorm de rau pentru ca am patruns in spatiul acesta trist al vietii tale si iti multumesc enorm de mult pentru raspuns. Sper sa iti gasesti un sot care sa iti ofere cea mai minunata viata si tie dar si copiilor tai. Multumesc inca o data si de o mie de ori.
P.S: Sunt de acord in legatura cu problema banilor, am observat si in cazul parintilor mei (am varsta de numai 19 ani) ca aceasta problema distruge orice liniste familiala existenta, insa ei sunt oricand capabili sa treaca peste. Chiar daca uneori singurul lor motiv pentru casnicie sunt eu. Trebuie sa recunosc, relatiile de lunga durata nu coincid cu impresia mea asupra lor motiv pentru care apreciez imens onestitatea si ajutorul tau si iti multumesc. Iti urez toata fericirea in viata alaturi de un sot iubitor.

Întrebări similare