| Spinoasa a întrebat:

Raman tot mai uimita de generatia din zilele noastre.Cu cata usurinta isi pot "vinde" fetele trupul.cu cata usurinta isi pierd virginitatea, cum se lasa calcate in picioare de proprii iubiti.Eram intr-o zi in clasa cu niste colege si nu stiu cum a venit vorba de virginitate, si cand le-am spus ca sunt virgina au inceput sa rada si sa-si dea coate.Li-se pare destul de imposibil ca o fata de 17 ani jumatate sa fie virgina avand o relatie de 2 ani cu un tip de 20 de ani.Mai,sincera sa fiu m-am gandit ca poate rad si de chestia ca sunt virgina(si imi pun ca am idei de pe vremea bunicii), dar ma gandesc ca poate ele ma considera o mincinoasa, ca e ciudat in mileniul 3 sa fii virgina la aproape 18 ani. oricum mi-se pare viata luata prea in joc de generatia asta, si nu numai din puctul asta de vedere ci si in privinta invatarii, nu se mai gandesc atat de mult la metode de a invata ci la metode de a copia... voi ce parere aveti? sper ca nu sunteti de acord cu ei!happy

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

Buna! Eu sunt baiat si sunt intru totul de acord cu tine! In ziua de azi imoralitatea este aceeasi cu normalitatea, iar cei care se impotrivesc "gloatei" sunt luati in batjocura. Dar e bine sa te gandesti ca 90% dintre fetele din ziua de azi regreta pierderea puritatii si cum invidia e mare in ziua de azi, fac presiuni pe cele care isi vad puritatea ca pe o virtute! Cunosc un caz de hartuire: 6 fete intr-o camera de camin (la liceu); una virgina, celelate curve (fiecare avusese minim 1 prieten); fata virgina a fost nevoita sa se retraga de la camin, deoarece ale ei colege, cand au aflat ca ea e diferita, au inceput sa o hartuiasca, sa-i propuna sa ii gaseasca ele un prieten cu care sa isi piarda fecioria. De ce? te las pe tine sa iti dai raspunsul! De ce acum nu mai este competitie la notele de la scoala, la acumulare de cunostinte, la citit, dar este competitie la iubiti cat mai multi, cat mai bogati si cat mai "dotati"? Ai mare dreptate cand spui caacum se gandesc la cum sa copieze ci nu la cum sa invete! Am acut colegi care au facut facultatea cu ajutorul cascutei; noroc ca facultatea nu a fost usoara si nu se puteau note prea mari pe copiat! Si totusi, au obtinut diploma si cu *** au ajuns mai sus ca mine...Asta este generatia de azi, o generatie de oameni condusi de instincte, o generatie plina de rautate, de agresivitate. Tu vezi-ti de drumul tau, nu te lasa condusa de vorbe din stanga si dreapta si iti va fi bine! Pa pa!

12 răspunsuri:
| Lore14785 a răspuns:

In primul rand cine suntem noi sa-i criticam pe ceilalti? Inteleg ca este doar o parere de-a ta ca fetele isi vand foarte repede virginitatea, dar te-ai gandit vreodata ca poate isi iubesc atat demult iubitul incat o fac din dragoste? happy Logic, tuturor ni se pare imposibil o fata la 18 ani virgina pentru ca asta e lumea, dar deja m-am saturat de "laudaroasele" care afirma ca sunt inca virgine pe la aceasta varsta doar ca sa primeasca laude de genul "rar o fata virgina, bravo tie, total de acord etc"happy

| crisxd a răspuns:

Si prietena mea a fost virgina cand m-am cuplat cu ea, si avea 18 ani. NICIODATA nu as fi suportat ideea de a sta cu una care a mai fost incercata si de altii. Pur si simplu nu concep acest lucru. Tot ce pot sa spun, e: bravo tie! Se vede ca nu te numeri prin procentul de 90% care sunt tarfe. Bafta!

| vivi_5803 a răspuns:

Sincer te admir deoarece si eu am 18 ani si ma mandresc cu faptul ca sunt virgina, cu toate ca mi s-au facut propuneri indecente.nu intelegeam reactia colegelor si a prietenelor cand le-am spus asta,dar am inteles ca de fapt sunt invidioase ca ele poate au facut-o cu cine nu trebuia iar sa ai mai multi prieteni si sa te culci cu fiecare atunci cand gasesti persoana potrivita cu care faci pasul de a te marita,acela poate fi deceptionat de faptul ca ai intretinut relatii cu mai multi deoarece nu cred ca e frumos sa se intalneasca cu fostii prieteni ai fetei respective si sa-i spuna in gluma:eu stiu cum e nevasta ta in pat..., e rusinos atat pentru. ea cat si pentru. sotul ei! Normal ca acum noi nu putem gasi barbati virgini insa daca noi suntem e ok deoarece e in joc demnitatea noastra si un pic respectul fata de parintii nostri care ne considera cuminti! Sfatul meu ar fi ca sa o faci cand te simti pregatita, ca sa nu regreti apoi! Nu trebuie sa ne simtim stanjenite ca avem o varsta inaintata oarecum...viata e lunga si avem timp sa experimentam de toate. Fetele din ziua de azi cedeaza de la a doua intalnire,multe din curiozitate si sa fie in pas cu moda! Referitor la copiat ai dreptate invatatura e la pamant, dar o vina o au profesorii k sunt indulgenti si se fac ca nu vad ca elevul copie! In loc sa ia masuri drastice il lasa sa-si fure caciula! Si chestia asta depinde de fiecare persoana daca constientizeaza ca invatatura e importanta sau nu, deoarece cunostiitele nu trebuie sa le avem doar pe parcrsul scolii ci toata viata! Sper sa fie multumitor raspunsul meu! Intodeauna imi place sa spun ce gandesc! A si ma gandesc oare cum vor fi noile generatii daca noi suntem la pamant din multe puncte de vedere?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De acord!big grin
ciudat dar si eu privesc lucrurile asa.o faci cand esti pregatita.toate au inceput.la fiecare vine randul mai devreme sau mai tarziu poate chiar cand nu ne asteptamtongue oricum altele si la de 14-15 cum am eu 14 dar nu o fac nici nu am de gand deocamdata nu pot fii influentata de ex am avut un pr care a vrut s-o faca k mine dar oricum nu i-a iesit nimic si n-o face ca sa se simta el bine numai daca te vei simti si tu Ok in fine...nimeni nu va crede ca nu ai fkto dar oricum nu toate suntem la fel si nu ar trebui sa fie o rusine e o mandrie sa mai fii virgina in ziua de aziwinking

| aurora50scumpika a răspuns:

Felicitari.bravo tie nu baga in seama toate prostiile.eu am varsta ta si la fel inca sunt virgina.desi.am fost lasata de 2 sau 3 dintre iubitii mei.ca nu vreau sa ma culc cu ei.nu ma intereseaza sa ma paraseasca toti care ii voi avea.macar stiu ca sunt culta,, si mai stiu ca la un moment dat voi gasi persoana potrivita, dar virginitatea nu mi-o dau asa usor.asa ca stai linistita pe mine unii nu ma cred dar nu ma doare capul de asta...sa creada ce vor

| RaduHD a răspuns:

Eu am 15, Si tot asa la scoala mo intrebat 2 colegi daca am "****" eu am spus Nu, si ei au inceput sa rada... LoL? xD

| Nu a răspuns:

Stai linistita ca majoritatea mint de crapa pietrele, oamenii vor sa aiba o imagine buna in public si de aceea zic lucruri care-s pe placul societatii si a "modei" curente, indiferent de domeniu.

| ChAnGe32 a răspuns (pentru crisxd):

Din moment ce o fata a facut dragoste cu un baiat, cu care a fost impreuna si poate imi este inainte de 18 ani... eu nu cred ca este tarfa.
Mai intai ar trebui sa cauti in DEX cuv tarfa si duap sa vi aci cu comentariwinking

| crisxd a răspuns (pentru ChAnGe32):

La 'tarfe' ma refeream la cele 90%. Daca o fata e asa cum zici tu, nu inseamna ca e tarfa. Eu le-am pus pe toate in cele 10% ramase :*.

| Ezyo a răspuns:

Traim intr-o lume cand sexul ne este oferit pe tava oricand si oriunde, in cele mai multe cazuri in moduri foarte agresive.Deci a fi virgina pana la varsta de 18 ani nu e nici pacat nici rusine,din contra,e o bucurie si mandrie.
Dragoste faci cu pers iubita,cu care vrei sa-ti intemeiezi o familie, copii, deci...in nici un caz sub 18 ani.
In ceea ce priveste copiatul la scoala,da, cele doua subiecte au multe legaturi intre ele, daca ne gandim logic si admitem dezavantajele. happy Sper ca m-ai inteles. kiss

| foxi a răspuns:

Felicitari! Ogandire sanatoasa... ai!

| puppetdoll a răspuns:

Exista fete care nu-si "vand" virginitatea. o fac din dragoste. De ce sa-i judecam pe altii? Bravo tie ca esti inca virgina la 18 ani, e ceva de admirat, dar nu e o chestie de aur. E alegea lor daca vor sa-si piarda virginitatea sau nu si noi nu avem dreptul sa le spun nimic. Fii mai open-minded si accepta ca asta e lumea in care traim, in ziua de azi nimic nu mai socheaza. In legatura cu invatatura, fiecare alege. Nu te mai gandii atat de mult la lumea din jur ci gandeste-te la tinewinking