| deea3d a întrebat:

Recent am cunoscut un baiat de 20 de ani, eu am17 ani. el a avut o relatie de 6 ani, iar eu de 2 ani. mi a spus ca s-a certat (despartit) cu prietena lui recent si vrea sa mai astepte putin.imi da mesaje.pare interesat, dar nu stiu ce sacred.credeti ca ar trebui sa ma implic.am vreo sansa?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ideea e ca el te place, te considera draguta dar trebuie sa intelegi ca a fost dupa o relatie lunga. Inca mai are sentimente pentru fosta, chiar daca nu e iubire in cea mai pura forma. Vorbeste cu el in continuare, dar lasa-l pe el sa iti spuna ce vrea de la tine. Crede-ma ca e greu ca dupa o relatie lunga sa te implici imediat. Tu ai putea crede ca el se joaca doar cu tine, cand el chiar vrea ceva serios. E greu sa se implice emotional la inceput, deci asta ar fi o provocare pentru tine. Crede-ma ca e mai bine sa nu te implici emotional prea mult. Poti sa faci asta dupa ce el iti arata ca tine la tine. Sigur ca ai o sansa, dar trebuie sa ai rabdare deoarece relatia poate scartai la inceput. Eu am avut o astfel de relatie. Practic o astfel de relatie se poate numi relatie in trei. Dupa un timp acel al 3-lea ( intrusul, fostul / fosta ) va disparea. Pana atunci trebuie o rabdare de fier si intelegere. Bineinteles trebuie si cate o discutie serioasa pentru a lamuri situatia. Daca el chiar vrea sa mearga mai departe sau vrea sa mai incerce cu fosta. Cel mai corect ar fi sa fie lamurite lucrurile de la inceput.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

In urma unei despartiri, raman doua epave. Si din celalalt fost cuplu, altele doua... Este foarte greu ca o epava sa o poata sprijini pe cealalta. Incearca, dar cu mult tact si fara sa te implici foarte tare emotional. Cel putin pentru inceput trebuie sa iti dozezi sentimentele. Crede-ma, dupa o despartire grea, nu mai ai nevoie prea recent de o alta suferinta. Si, la urma urmei, din fiecare relatie invatam cate ceva, asa ca analizeaza ce a fost si de ce s-a terminat si incearca sa nu mai lasi, pe viitor, sa se intample la fel. Evita sa mai aplici atitudinea care te-a dus la despartire. Sanse exista si, probabil, ca si el gandeste ca tine: vrea o schimbare. Ofera tu, daca de tine depinde, o sansa vietii. Trebuie sa mergi si pe premiza ca, in aceasta viata, nimic nu este intamplator. Cine stie?

| liz23 a răspuns:

Ce vrea el este absolut normal, dupa ce se termina ceva ce a durat si s-a investit sentimente, este foarte greu cu punct si de la capat. Daca il vrei iti trebuie o rabdare de fier si multa intelegere, pentru ca pe parcurs vei "repara" ce altcineva a stricat. Sanse sunt acum depinde de tine in ce masura vei reusi, dupa cum vei pune problema si de cat tact vei da dovada.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Te poti implica dar sa nu inchizi niciodata ochii. Fii atenta si fa doar ce iti doresti tu (cu el).

| marsy a răspuns:

Incercarea vine n-are!
Daca iti place. incerca sa ai ceva cu el. dar daca ceva nu merge. Inseamna ca el o sa se impace cu fosta. si va trebui sa renunti!

| IQOnly a răspuns:

Nu stiu ce sa cred adica... el a avut o relatie de 6 ani! Inseamna ca a fost ceva iubire intre ei asa ca ai grija sa nu se razgandeasca!

| coddy24 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa incerci, macar o saptamana sau 2. la urma urmei viata trebuie traita.
poate dupa ce s-a despartit de fosta lui cauta alinare in alta parte si cu siguranta asta face
sfatul meu : incearca sa-l cunosti mai bine si daca, crezi ca se merita goo for it