| euness a întrebat:

Recent prietena mea cu care am fost doi ani s-a despartit de mine fara a-mi spune motivul. In ultima vreme cand ma suna, incerca sa se certe cu mine din orice, i-am spus sa nu se mai certe cu mine, i-am spus ca data viitoare cand nu este ok si mai are vreo scapare, ii inchid telefonul si sa se certe pe wapp, pentru ca in scris nu iti dai seama de tonul vocii. Au trecut 4 zile de cand s-a despartit de mine printr-un mesaj, in ultimul timp se comporta si foarte ciudat si mi-a spus ca un coleg de facultate s-a dat la ea, cand am intrebat-o numele, a spus ca nu este treaba mea si ca i-a spus ca are prieten. Mi-a spus sa nu-mi fac griji. Dupa despartire am incercat sa o caut, dar pur si simplu nu imi raspunde la niciun mesaj, pur si simplu da seen si ramane conctata fara sa citeasca vreun rand. Ce sa fac si care credeti ca a fost cauza. Mai exista vreo sansa? Pentru ca o iubesc foarte mult si am trecut prin atatea impreuna, atatea momente frumoase...

Răspuns Câştigător
| corinai26 a răspuns:

I-au tecur sentimentele, simplu
Ii place altcineva cu siguranta si daca tot la adus in discutie (daca era neimportant nu considera necesr sa-ti spuna) pe colegul ala, atunci cu siguranta pentru el a imceput sa aiba sentimente
Nu spera in zadar treci peste.
E clar nu raspunde nu vrea

9 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

S-a intamplat normalul...a inceput facultatea, oameni noi, experiente noi etc. Nu as sta sa o astept daca as fi in locul tau. Mi-as vedea de ale mele.

| euness explică (pentru sofisis):

A fost o schimbare brusca si nu ma asteptam la asta, era altfel. Inca tin la ea, am facut tot ce a trebuit, poate ca o sa ma dau batut...

| Aasdfghj a răspuns:

Cauza o stii doar tu. Tot ce poti face este sa-ti continui viata. Tipa cauta motive ca tu sa-i dai papucii iar pentru ca nu a mers totul cum se astepta, a facut ea pasul asta fara sa-ti spuna motivul.

| Freya1 a răspuns:

Ori ati avut lipsuri in relatie de care tu nu ti-ai dat seama ori are pe altcineva si atunci incerca sa faca tot posibilul sa te indeparteze.
Acuma las-o in pace ca nu merita daca nici ei nu i-a pasat de tine si ca iti da papuci printr-un sms nici tu nu ar mai trebui sa o ti la inima

| BVRNOUT a răspuns:

Esti barbat, da-i pace si gata.Fii fericit ca ai avut-o in viata ta, si ca aveti amintiri impreuna.

| Andersann a răspuns:

Daca inca vrei sa fii impreuna cu ea as zice sa faci tot posibilul sa aranjezi o intalnire fata n fata cu ea, pentru cateva minute si atunci sa clarificati totul.

| euness explică (pentru Andersann):

Nu, nu mai vreau. Abia ce am aflat singur ca iesea cu altcineva, ea s-a despartit de mine pe 9, iar pe 11 era deja impreuna cu acea persoana(care sincer vorbesc nici nu pare ca e de prin Bucuresti, mai degraba de prin vreun sat uitat de lume). O pot numi intr-un singur fel. Tarfa nenorocita.

| Andersann a răspuns (pentru euness):

Atunci stii ce ai de facut pe mai departe. Ai grija de tine

| euness explică (pentru Andersann):

Imi vad de drumul meu, multumesc, asemenea.