Un an si 5 luni. Inca continua.
De ce continua?
Pentru ca ne iubim, ne respectam, facem eforturi ca relatia sa tina in continuare.
Asta e cea mai lunga, deci. de aia am spus cum continua.
Suntem de 7 luni impreuna si sper sa tina cat mai mult . Eu am 16ani, el are aproape 21 si ne iubim foarte mult
1 an, din cauza neintelegerilor.din cauza geloziei si intr-un final.din cauza distantei.
2 ani.s-a terminat ca ea s-a dus in Italia, s-a intalnit cu unu, si s-au casatorit (:O:O:O dupa juma d an.actuala am ajuns la 5 luni, si prevad un viitor stralucit...bafta tuturor!
Un an si citeva luni...s-a terminat din cauza ca eu m-am indragostit de altu si l-am lepadat
Un an si citeva luni...s-a terminat din cauza ca eu m-am indragostit de altu si l-am lepadat si asa s-a terminat iubirea mea
7 ani. si nu cred in aberatiile alea cu obisnuinta...e doar un fel de a te desparti printr-o scuza jenanta.
Salut, un ani si jumate cel mai mult dar m-am despartit deoarece m-am plictisit de el.
8 luni ne iubim foarte mult si nici nu-mi inchipui cum mas simti daca n-eam desparti simt ca suntem facuti unul pentru altul!
3 ani. nu ne mai intelegeam, iubirea s-a transformat in obisnuinta si am decis ca e mai bine sa ne despartim...si e mai bine acum
6 luni...Si s-a terminat pentru ca s-a bagat o c*r*a intre noi...si eu ca prostu' am pus botu!
7 luni. Pentru ca s-a mutat in Bucuresti si acolo incepuse sa umble cu altele...si am aflat ca ma insela si cu una de la mine din oras In fine. ce pot sa spun. toti baietii sunt prosti
Miha1308 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: