anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Relaţie pentru sex. Pro sau Contra? Argumentaţi.

21 răspunsuri:
| rousz a răspuns:

Hey! nu sunt nici pro, dar nici contra! ma refer, niciodata nu se stie ce vei face pe mai departe! sincerc admir intr-un fel persoanele de tipul acesta hop cu unul hop cu altul pentru ca sincer mai spune-mi tu acum un baiat sau vreo fata sa ramana fidel/a toata viata laughing... poate se gaseste dar specie rara! Intr-un fel nu as fi si contra adica depinde acum dupa gandirea fiecaruia! Nu stiu nu am incercat niciodata si nici nu o voi incerca dar nici nu am o parere fixa. depinde de placerile fiecaruiawinking tu ce parere ai?:-D

| cristi2288 a răspuns:

De ce nu...cand totul se rezuma doar la sex din ambele tabere nu cred ca este ceva rau in asta big grin mai nasol este cand apar sentimentele...

| rousz a răspuns (pentru rousz):

Mda cateva greseli scuze e varza tastatura rolling on the floor

| NeneaGogu a răspuns:

Pentru satisfacerea necesitatilor fiziologice sunt pro, ca doar n-o sa ne masturbam toata viata, dar prea suna aiurea asa relatiepentru sex e ca cash for money, eu cred ca mai bine suna prietenul la nevoie se cunoaste sau vecina de linga casa niciodata nu te lasa tongue

| rousz a răspuns (pentru NeneaGogu):

rolling on the floor de ce sa o mai iei pe ocolis cand poti spune direct?winking

| NeneaGogu a răspuns (pentru rousz):

adica nu mai trebuie sa ocoleasca masa, casa si gradina, sa sara drept in haualeu? laughing

Da direct
laughing ..nu dragutule ma refeream la intrebarea eiwinking dar daca vrei ia-o si asa cum ai spus tu laughing

| NeneaGogu a răspuns (pentru rousz):

sa ma calce vaporul de mai inteleg, am citi o intrebare de m-a ars la inima, sti cum? direct in suflet s-a dus si sunt putin daramat, scuze

| NeneaGogu a răspuns (pentru NeneaGogu):

Uite despre ce e vorba
http://www.tpu.ro/......nu-stiu-ce

Nu face nimichappy

| primadonna a răspuns:

Contra!

| Skeez a răspuns:

Pro
cand ambele tabere sunt de acord
De Ce Nu?
Traim viata intens ce maiwinkingwinking

| PisicutaaMica a răspuns:

Pro clar

| Mao a răspuns:

Nu sunt nici pro și nici contra. Atât timp cât partenerul știe că e relație bazată doar pe sex, mi se pare ok! Fără suferință și tristețe, fără dragoste, doar sex, dacă ambii sunt conștienți de asta, atunci nu văd nimic anormal. happy

| Sara2 a răspuns:

Contra contra contra
argument: relaxie pentru sex = curve si curvari, daca se continua asa in vreo 60 ani de acum incolo nu vor mai exista femei sau barbati seriosi, doar curve si curvari

| foxsilver a răspuns:

Consider ca a fi pro, nu m-ar diferentia cu nimic fata de animalele care practica"activitatea de imperechere". Ar fi chiar un tupeu din partea mea sa ma numesc chiar"homo sapiens".
In concluzie, sunt contra.

| madyddd a răspuns:

Buna.
Si pro si contra. big grin
Dragostea e foarte profunda, dar sexul e mai comod, pentru ca are doar cativa centimetri adancime. laughing))

Sexul e consolarea care-ţi mai rămâne când nu-ţi ajunge dragostea.
Dar pana la urma, sexul e gratuit si nu trebuie sa porti pantofi speciali.winking...

| LopitoculMascat a răspuns:

Pro la minerolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| BăiatInteligent a răspuns:

PRO! ...doar daca esti nesatisfacut/a!rolling on the floor

| sorinfdr a răspuns:

PRO laughing

| rousz a răspuns:

Mda ...fiecare cu parerea luiwinking

Întrebări similare