Hey! nu sunt nici pro, dar nici contra! ma refer, niciodata nu se stie ce vei face pe mai departe! sincerc admir intr-un fel persoanele de tipul acesta hop cu unul hop cu altul pentru ca sincer mai spune-mi tu acum un baiat sau vreo fata sa ramana fidel/a toata viata ... poate se gaseste dar specie rara! Intr-un fel nu as fi si contra adica depinde acum dupa gandirea fiecaruia! Nu stiu nu am incercat niciodata si nici nu o voi incerca dar nici nu am o parere fixa. depinde de placerile fiecaruia tu ce parere ai?:-D
De ce nu...cand totul se rezuma doar la sex din ambele tabere nu cred ca este ceva rau in asta mai nasol este cand apar sentimentele...
Pentru satisfacerea necesitatilor fiziologice sunt pro, ca doar n-o sa ne masturbam toata viata, dar prea suna aiurea asa relatiepentru sex e ca cash for money, eu cred ca mai bine suna prietenul la nevoie se cunoaste sau vecina de linga casa niciodata nu te lasa
Nu sunt nici pro și nici contra. Atât timp cât partenerul știe că e relație bazată doar pe sex, mi se pare ok! Fără suferință și tristețe, fără dragoste, doar sex, dacă ambii sunt conștienți de asta, atunci nu văd nimic anormal.
Contra contra contra
argument: relaxie pentru sex = curve si curvari, daca se continua asa in vreo 60 ani de acum incolo nu vor mai exista femei sau barbati seriosi, doar curve si curvari
Consider ca a fi pro, nu m-ar diferentia cu nimic fata de animalele care practica"activitatea de imperechere". Ar fi chiar un tupeu din partea mea sa ma numesc chiar"homo sapiens".
In concluzie, sunt contra.
Buna.
Si pro si contra.
Dragostea e foarte profunda, dar sexul e mai comod, pentru ca are doar cativa centimetri adancime. ))
Sexul e consolarea care-ţi mai rămâne când nu-ţi ajunge dragostea.
Dar pana la urma, sexul e gratuit si nu trebuie sa porti pantofi speciali....