Pai poate treci tu printr-o perioada proasta. Adica nu trebuie sa vezi numai partile rele. si chiar daca nu ai gasit o fata pe gustul tau, nu e capat de drum o sa gasesti tu pe cineva perfect pentru tine. In ziua de azi mai toata lumea e asa. prefacuta. Chiar daca nu ai acum un bun prieten. nu te plange..ca asa ceva oricum e foarte rar. incearca..sa-ti spui of-ul parintilor.ei sunt singurii care te vor intelege si nu te vor judeca niciodata. Si sunt singurii care iti vor da un sfat din inima. Si nu conteaza varsta pe care o ai, ca nu e o rusine sa vorbesti cu parinti de la o anumita varsta... Oricum fii optimist, o sa fie totul bine. sper ca te-am ajutat.
Nu-i vorba de comunicarea parentala, insa efectiv sunt scarbit de toate.
Cum ai spus, poate trec printr-o perioada de-a dreptul proasta.
Mersi, numai bine.
Frate baga id meu, te inteleg PERFECT!
In special la capitolul tmid bun la suflet si romantic!
Si mi-a placut la "nici macar nu stiu ce naibi am scris"
Asa patesc si eu si ma intreb de ce am scris aia si daca sunt ciudat )
urban_lyf3
Cred că ai o perioadă mai nasoală, având în vedere că te-ai descotorosit de toate în același timp. Crede-mă, nu e nimic rău în a fi timid. Există persoane cu caractere diferite, nu poți găsi întotdeauna ce-ți dorești. Tu doar strecoară-te într-un grup de oameni cu care crezi și chiar te asemeni, apoi comportă-te natural. Așa îți vei face prieteni.
Succes în continuare și toate cele buna. Pa, pa! :*
Fara intentia de a te supara, iti reamintesc ca fiecare dintre noi ne simtim asa cum suntem, si depinde numai de noi daca dorim sau nu sa iesim din mediul urat mirositor, atunci cand este cazul!
Bună!
Totul constă în felul de a gândi.
Găseşte-ţi un scop în viaţă. Ceva pentru care să lupţi.
Invaţă să-ţi trăieşti viaţa cu poftă!
Si eu am momente în care mi-e scârbă de tot ce se afla în jurul meu, dar am o persoană ce-mi dă motive să deschid ochii în fiecare dimineaţă.
O zi bună!