| anaznbuc a întrebat:

Revin cu o alta întrebare. După ce am cunoscut online acel bărbat și am fost la el acasa, a doua zi mi-a zis ca nu simte,,acel ceva" pentru mine, ne-am,,intins" prea mult, și nu dorește sa continuam.
Mentionez ca nu am mers pana la capăt si am avut doar penetrare cu mana.
Eu va întreb ce fac dacă cu el am avut ce unii numesc orgasm? Adică omul nu este însurat, ar trebui sa-l mai caut, pentru că nu mă pot abține? Sincer ma gândesc sa nu-mi para rau după dar zilele astea m-a macinat foarte tare ce am simțit. Și încă o nelămurire, cum adică ne-am întins prea mult când el a inițiat sexul telefonic, apoi la el acasa doar l-am mangaiat pe fata pentru că așa am simțit și a acceptat sa continuam cu mai mult, adică care este problema? Eu am considerat ca nu i-a plăcut pe ce a pus mana mai degrabă, pentru că a avut niște atingeri foarte ferme și resentimentele și ma gândesc ca poate voia sa simtă carnea, poate nu i-a plăcut,, marfa". Care este adevărul? Menționez ca nu am simțit asa față de primul... și nici față de următorii. Ce anume este acel orgasm și în funcție de ce apare? Eu ma excit doar la respirația lui, cum depășesc situația?

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu asculta de ea. Jigneste fkarte multe persoane. Nu pune la suflet. Cu siguranță o să-ți găsești partenerul de care ai nevoie fizic si emoțional ♡

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

E chiar atat de greu de inteles? Omul ti-a zis ca nu doreste sa continuati.

Răspuns utilizator avertizat
| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă el nu mai dorește să continue, respectă decizia lui, chiar dacă e greu. Orgasmul pe care l-ai avut e o combinație de atracție și chimie personală, dar asta nu înseamnă că trebuie să-l cauți din nou. Acceptă situația, concentrează-te pe tine și lasă timpul să vindece. Atracția se va diminua treptat dacă te distanțezi emoțional și te ocupi cu alte activități sau oameni care îți aduc bucurie.