| anaznbuc a întrebat:

Revin cu o alta întrebare. După ce am cunoscut online acel bărbat și am fost la el acasa, a doua zi mi-a zis ca nu simte,,acel ceva" pentru mine, ne-am,,intins" prea mult, și nu dorește sa continuam.
Mentionez ca nu am mers pana la capăt si am avut doar penetrare cu mana.
Eu va întreb ce fac dacă cu el am avut ce unii numesc orgasm? Adică omul nu este însurat, ar trebui sa-l mai caut, pentru că nu mă pot abține? Sincer ma gândesc sa nu-mi para rau după dar zilele astea m-a macinat foarte tare ce am simțit. Și încă o nelămurire, cum adică ne-am întins prea mult când el a inițiat sexul telefonic, apoi la el acasa doar l-am mangaiat pe fata pentru că așa am simțit și a acceptat sa continuam cu mai mult, adică care este problema? Eu am considerat ca nu i-a plăcut pe ce a pus mana mai degrabă, pentru că a avut niște atingeri foarte ferme și resentimentele și ma gândesc ca poate voia sa simtă carnea, poate nu i-a plăcut,, marfa". Care este adevărul? Menționez ca nu am simțit asa față de primul... și nici față de următorii. Ce anume este acel orgasm și în funcție de ce apare? Eu ma excit doar la respirația lui, cum depășesc situația?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu mana nu se poate obtine un orgasm vaginal, doar unul clitoridian, prin masarea clitorisului si pentru atata lucru nu trebuie sa te injosesti sa-l mai cauti, ca te poti autosatisface singura, cu propria-ti mana.
Este evident ca nu i-ai placut sau nu i-ai facut o impresie buna, de aceea te-a respins elegant ca nu simte "acel ceva" pentru tine.

Ti-am spus de altfel ca barbatii te incearca si daca te intinzi de la prima intalnire, iti da papucii imediat, ca nu vor o "femeie usoara" ci una seriosa, inteligenta, care sa-i atraga nu doar cu corpul ci cu inteligenta lor.

Cauta-ti alt arbat dar nu te mai intinde la sex de la prima intalnire, ca ori dai de curvari care te tin doar pentru sex, ori gasesti din astia care te excita si te abandoneaza, fiindca nu te ridic la nivelul lor si nu ai cu ce sa-i impresionezi.

| anaznbuc explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc de răspuns. Totuși nu înțeleg de ce acel orgasm s-a simțit mai intens și altfel fata de ce am simțit pana acum. Plus ca am încercat sa ma ating și în trecut singura dar nu am reușit sa ma excit cu partenerul sau singura asa cum am făcut cu el. Înțeleg ca nu este în regula sa-l mai caut și ca par disperata dacă o fac sau poate,, curva" dar totuși țineți cont ca nu am parte vreodată de vreo relație serioasa iar singura chestie de care am avut parte a fost una cu beneficii pe care unii ar considera o toxică, bineînțeles ca este vina mea nu zic. Dar puneți va puțin în situația mea, lângă un bărbat care ma atrage și în anii ăștia sa nu am parte aproape de sex sau de iubire... Nu știu cum sa zic dar înainte de a-l întâlni pe omul ala tocmai ce împlinisem 6 luni fără acela care s-a tot folosit de mine pentru ca sunt ușoară! Dacă eram ușoară de ce am stat virgina pana la 21 de ani, pana m-a regulat unul de 36 de ani, întreb și eu? Nu vorbiți dacă nu știți, pentru că eu dacă ies cu cineva nu sunt asa ca unii bărbați, sa ies dacă nu simt acel ceva! Nu -mi bat joc de ei asa cum procedează mulți. De la început știi dacă exista feeling-ul sau nu, asa ca și la femei imediat li se simte sclipirea din ochi, bineînțeles ca acolo nu e doar dorința. Oricum, ma vor abandona toți pentru că au senzația asta ca sunt ușoară cum spuneți mai sus, asta este părerea lor după ce si-au luat-o pe căciula. Ce îmi pare mie rau este ca asa de cuminte cum am putut sa fiu mai sunt puține în ziua de azi, poate doar copiii de doctori și avocați nici aceia toți! Și m-am stricat la 21 pentru un ratat care și acum cu fiecare ocazie ma umilește, ma face sa plang dar eu tot zic da și înghit sa fac pe victima după. Cele 6 luni fără el au fost o binecuvântare pana la urma, pentru că nu zic aici cât de rau ma simțeam după sexul cu el. Pun accent pe acest aspect, pentru că și după interacțiunea cu acest om ma durea tot corpul, parca fusesem la sala și nu cred ca e lipsa de mișcare. Probabil ca toți acești bărbați ma ataca energetic ca și cum m ar uri în adâncul sufletului, la fel ca tata! Nu poți considera ușoară o femeie care ți se oferă pentru că așa simte. Acest om mi-a sugerat și a inițiat chiar și sexul telefonic cum ziceam. De ce aruncați toată vina pe mine? Adică câți bolovani de femeie ușuratica sa primesc! Naibii eu am stat după omul primul atâta timp și am așteptat orice speranța poate sexul va deveni dragoste, poate îmi va arata respect dar nu pentru el nu sunt fata care și-a pierdut virginitatea cu el, ci fata care se prostituează sau fata care s-, a f$$$,%t cu tot cartierul chiar după spusele lui. Va spun ca nu ma cunoașteți, în afara de mediul online unde mi am făcut de cap chiar nu am fost privita ca o femeie usoara! În plus consider că am așteptat destul pana la acea vârstă și nu am meritat nimic dar nimic din ce am trecut cu omul acela. Cum spuneau mari actori, diavolul nu are ochi și nici urechi. M-a ales sa ma tortureze. Din păcate, după el am mai avut câteva tentative eșuate cu toate astea nu am vrut sa fac rău niciunuia și m-am retras imediat ce am simțit ca e cazul. Motivul pentru care acest ultim bărbat mi-a dărâmat barierele este pentru ca 1 l am lăsat 2 abia ce avusesem interacțiunea sexuala cu primul după care am realizat că acolo nu mai e nimic, nu mai simt mare lucru nici nu înțeleg de ce m-a cautat ca o curva nenorocita la o zi după ziua mea... sa ne-o tragem sau mai mult el mie sa mi-o tragă! Și cu prezervativ ca de obicei. A fost oricum la fel de nasol ca de obicei. În plus bărbații ăștia tot ei fac ce fac și revin și ei la mine, nu stau potoliți. Penultimul era cu 18 ani mai mare după ce a vrut sa se detașeze tot asa pe principiu ca sunt ușoară, a venit cu propunerea sa avem un copil împreună! Adică, pe bune? După cum vedeți nu sunt eu cea mai nenorovita după fata pământului. Nu fac pe victima dar pot sa va zic că m-am lovit de niște bărbați traumatizați iar eu un copil handicapat nu aveam cum sa le potolesc frustrările. Oficial mai bine mi as taia sau baga ceva în pasarica, ca nu am drept de la dumnezeu sa fiu fericita sau sa o folosesc. A fost mare pacoste și multa multa suferința pentru câteva clipe de placere, nu mi spuneți mie ce ușoară sunt

| anaznbuc explică (pentru Violleta2022):

Oo și dacă sunteți femeia din imagine, mare frumusețe sunteți. Numai sa va gândiți puțin și la sentimentele mele Înainte sa ma atacați direct, va rog!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă el nu mai dorește să continue, respectă decizia lui, chiar dacă e greu. Orgasmul pe care l-ai avut e o combinație de atracție și chimie personală, dar asta nu înseamnă că trebuie să-l cauți din nou. Acceptă situația, concentrează-te pe tine și lasă timpul să vindece. Atracția se va diminua treptat dacă te distanțezi emoțional și te ocupi cu alte activități sau oameni care îți aduc bucurie.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru anaznbuc):

Nu asculta de ea. Jigneste fkarte multe persoane. Nu pune la suflet. Cu siguranță o să-ți găsești partenerul de care ai nevoie fizic si emoțional ♡

| wildthing a răspuns:

E chiar atat de greu de inteles? Omul ti-a zis ca nu doreste sa continuati.