anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Revin cu o alta intrebare legata de acea grija de sarcina.

Deci in perioada ei fertila am facut sex neprotejat(14 martie). Nu stiu sigur daca era ziua ovulatiei. Nu am ejaculat in ea.
Perioada ei trebuie sa vina pe 27-28 martie.

Eh in fine, dupa 2 zile de la contact, a inceput s.o doara burta. Spune ca nu o doare foarte tare dar deja e a treia zi de cand o doare. Nu au avut loc sangerari si sper sa nu aibe pana la menstruatie. Au trecut 5 zile de la contact.

Intrebare:
-durerea asta poate fi de la implantarea ovulului?
-daca e (Doamne fereste.ne) de la implantarea ovulului cat e normal sa dureze?
-dupa cate zile de la ovulatie e normal sa apara aceasta durere a implantarii?
-e normal sa fie durere si fara sangerari?
-e normal sa poata aparea atat de devreme un astfel de simptom?

Astea sunt intrebarile. Va rog sa ma ajutati cu seriozitate. Sunt foarte ingrijorat sad
Multumesc TPU!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Mahna a răspuns:

Sunt și eu într o situație asemănătoare cu a ta. Știu prin ce emoții și gânduri treci. Totuși, la mine nu a existat nici penetrare, nici ejaculare, ci doar un mic joc sexual..Totuși, sunt îngrijorat. Trebuia sa incercati sa luați pastila de a doua zi. Ar fi putut fi de ajutor. Acum insa e târziu. Sper sa se termine cu bine totul pentru amândoi.

| Helpme99 a răspuns (pentru Mahna):

Multumesc frumos happy Si noi am inceput sa devenim mai pozitivi dar mai avem de asteptat o saptamana.

Răspuns utilizator avertizat
| Helpme99 a răspuns (pentru Violleta2022):

Sper sa fie ok. Momentan au apucat.o iar crampele. E a 5 zi de crampe. sunt putin confuz. Nu au avut loc sangerari sau ceva.
Nu putem afla nimic pana pe 28 si asteptarea e cea mai chinuitoare.

Iti multumesc pentru raspunsurile tale. Chiar m.au informat.

Am tot citit pe siteuri si le.am luat la rand. Am tot incercat sa adaptez informatiile pentru situatia mea. Sper sa fie bine