Durerile de burta nu sunt de la implantarea ovului, pentru ca nu apar dureri la implantarea lui.
In orce caz, durerile ei de burta nu au nici o legatura cu sexul sau cu o posibila sarcina, fiind cu mult prea devreme pentru dureri menstruale sau de cilcu' fals.
Cel mai probabil este vorba de o indigestie, de o problema intestinala/ digestiva, dar in nici un ca legata de o posibila sarcina, dupa cum am mai explicat, fiind cu mult-mult prea devreme pentru orice reactie a corpului.
Un test de sarcina corect se poate face dupa7-10 zile de la intarzierea ciclului menstrual. Orice test facut inainte de 7 aprilie, va arata negativ din cauza ca este facut prea devreme, nearatand realitatea.
Sunt și eu într o situație asemănătoare cu a ta. Știu prin ce emoții și gânduri treci. Totuși, la mine nu a existat nici penetrare, nici ejaculare, ci doar un mic joc sexual..Totuși, sunt îngrijorat. Trebuia sa incercati sa luați pastila de a doua zi. Ar fi putut fi de ajutor. Acum insa e târziu. Sper sa se termine cu bine totul pentru amândoi.
Pastila de a doua zi este o bomba hormonala si nu o recomand nimanui, avand atat de multe efecte secundare care iti pot nenorocii viata, de aceea este bine sa judeci situatiain care esti, daca esti in perioad fertila sau nu, inainte sa iei ceva ce te poate nenorocii.
In situatia fetei de mai sus, da, era in plina perioada fertila si daca au fost 2 partide sexuale consecutive, una dupa alta, categoric este risc de sarcina. daca ai fost 1 singura partida, fara ejaculare, atunci sunt sanse sa scape.
Totusi, pastila de a doua zi se ia in primele 24 de ore, nu dupa 7 zile de la contact (contactul a aavut loc in 14 martie, azi suntem in 21 martie), deci, chiar daca este insarcinata nu s epaote face nimic acum, eventual daca ciclul ii intarzie, poate merge la un centru medical si face avort chimic, in primele 8 saptamani de sarcina.
Sper sa fie ok. Momentan au apucat.o iar crampele. E a 5 zi de crampe. sunt putin confuz. Nu au avut loc sangerari sau ceva.
Nu putem afla nimic pana pe 28 si asteptarea e cea mai chinuitoare.
Iti multumesc pentru raspunsurile tale. Chiar m.au informat.
Am tot citit pe siteuri si le.am luat la rand. Am tot incercat sa adaptez informatiile pentru situatia mea. Sper sa fie bine
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: