| TeckTonik997 a întrebat:

Revin: Stie careva vreun doctor neurolog bun in partea de V a tarii? Sau vreun mijloc de a lua legatura cu un doctor sa imi spuna parerea lui despre acesta situatie: Am o MARE proglema! Prietena mea in varsta de 17 ani se confrunta de 2-3 luni cu dureri de inima, hipertensiune, palpitatii, a fost internata doar o noapte, a primit niste medicamente de inima (aspacardin si alte medicamente comune) si a fost lasata acasa punand tot pe seama stresului. Dupa 1 luna a aparut o cefalee intensa care nu raspundea la medicamente, a facut un RMN si doc. a spus ca se vede ceva pe film si a intrebat-o daca avea emotii si a pus din nou totul pe seama stresului. Dupa cateva zile a inceput sa aiba furnicaturi ale picioarelor si sa uite chestii banale (ceea ce patim cu totii, nimic deosebit) dar acum cateva zile a inceput sa aiba crize necontrolate de care nu isi aminteste decat ft. vag, mama ei a povestit ca a incercat sa o atace pentru ca i-a luat telefonul si a facut spume si a dus-o la alta doctorita care a pus din nou totul pe seama stresului. Chiar astazi a avut o astfel de criza la care am asistat doar eu in care repeta intr-una: "Ma omor" si se inrosise foarte puternic la fata, avea ochii bulbucati, a inceput sa se tavaleasca pe jos si abia dupa 5-10min am reusit sa o linistesc. Ce este de facut? Ce sa mai cred? In ultima vreme a trecut prin emotii ft. puternice.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| 9400145 a răspuns:

Baaaaa e horor partea aia cu spume la gura laughing))))

| TeckTonik997 explică (pentru 9400145):

Doamne da sa nu ai parte in viata ta, nici macar sa nu vezi asa ceva. Poti sa razi dar pana nu treci prin asta nu stii ce inseamna.

| georo2014 a răspuns:

Buna! Poti merge la

www.ClinicaNeurologie.ro

Au medici neurologi buni, iar clinica se afla in Bucuresti. Succes!

| JV a răspuns (pentru 9400145):

Nu e de ras. Eu am vazut asta azi cu ochii mei.