1 Se tem de consecinte, durere, ca dupa ce se vor culca pot fi amagite si abandonate.
2 Nu trebuie sa le convingi, fa ca sa aiba incredere in tine, arata-i ca o iubesti, dar nu ca cel mai mult conteaza relatiile sexuale, nu insista daca vezi ca nu doreste o poti speria incepe mai intii cu saruturi ceva seri romantice, apoi treptat inceri sa dezbraci treptat nu brusc ii vezi reactia si tot asa fara incredere nu vei putea sa o convingi si apropo fetele nu se conving pentru a se culca cu voi (baietii)Sper sa iti fi fost de folos. Bafta!
Da ce noi suntem proști să îți spunem cum să regulezi o virgină apoi să îi dai papucii să treci la altă... să fim serioși când faci acest lucru gândeștete bine sunt fete care rămân cu sechele în urma acestui act. Ori e ceva serios ori nu.
De ce le e frica? Tu realizezi ca aia au ele mai de pret? + Ca ele nu stiu cum e acel proces, le este frica de durere poate chiar si de altii care o sa afle... Gandeste si tu putin
Buna! Pai sunt fete care tin la demnitatea lor si din aceasta cauza nu vor sa cedeze usor, si eu sunt o astfel de fata. Si mai este si varsta poate frageda, probabil nu se simte pregatita. Nu o presa cu chestia asta ai rabdare cu ea si daca stai cu ea doar pentru a te culca cu ea mai bine spune-i fetei de la inceput. Nu cred ca te-am ajutat prea mult dar mi-am spus parerea. Nu iti bate joc de fata. :*
Nu am de gand sa imi bat joc de ea, tin la ea cu dintii.
Tin la ea si cu dintii...dar nu stiam cum sa o abordez! Multumesc adinic si pozitivca.