| DeeaDiDi123 a întrebat:

S-a întâmplat sa fiți violat/ă?
Cum s-a întâmplat? Cum ați rezolvat?

18 răspunsuri:
| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Bună! Nu prea cred ca o sa răspundă vreo fata care a trecut prin trauma respectiva. Ele nu merg sa declare nici la politie, nu vorbesc cu apropiații, nu discuta cu nimeni din cauza rușinii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sincer nicio fata care a fost victima unui viol nu va povestii aici cu lux de amanunte prin ce chinuri a trecut, ea are nevoie de multe ședinte la psiholog ca sa uite cosmarul prin care a trecut.

| David3234252 a răspuns:

Avort

| J0B0MAT a răspuns:

Tipic Cristi, să afirme că unei fete îi place violul.

Răspuns utilizator avertizat
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! De ce crezi ca cineva ar incepe sa se destainuie aici? Daca doar esti curioasa, e ok dar daca vrei sa stii ce e de facut intr-o asemenea situatie si de asta intrebi, trebuie mers la politie.

| Mareanu a răspuns:

Ba mie mi-a placut, dupa am platit.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru DeeaDiDi123):

Sunt în totalitate de acord cu tine. Din păcate violatorul nu simte rușine ci din potriva, mândrie! Mândrie că și-a manifestat puterea asupra unei persoane cu mult mai slaba decât ei. În schimb, fetele ce trec prin trauma respectiva simt rușine, se simt "murdare", nu se pot gândi ca nu este vina lor.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru DeeaDiDi123):

Știu. Tocmai de aceea am spus mai sus "a manifestat putere asupra unei persoane mult mai slaba decât el". Cunosc și eu pe cineva, dar am lăsat-o sa îmi spună doar ce a simțit nevoia să spună. Câteodată, punând întrebări, faci rău.

| T0T a răspuns:

Mi se pare că e foarte ciudat. Înainte te numeai Gabriel și acum apari cu o imagine de profil cu un bărbat machiat și cu perucă.

| Goete a răspuns:

I-am taiat ****, si degetele cand scrie intrebari asa tampite

| ngllllll a răspuns:

Violul nu inseamna numai sex. Ca si act este mai grav ca uciderea.
E de preferat ca cineva sa isi ia viata daca e in pericol de a fi violata. As da pedeapsa cu moartea la asta.

| mgtow a răspuns:

La 12 ani era cat pe ce sa ma violeze una de 16, acum imi pare rau ca nu am acceptat. Faza e ca nu aveam prezervativ si i-am zis sa nu ramana gravida. Al naibii prezervativ.

| mgtow a răspuns (pentru DeeaDiDi123):

Nu mi-a trecut prin cap sa ii zic, probabil nici ea nu se gandea la asa ceva.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DeeaDiDi123):

Rusine, aici nu e vorba de rusine, ci de BULAU. Doar ca la noi multi gasesc scuze violatorilor, iar asta tine de lipsa crasa de educatie. Daca una e imbracata provocator,... ce? Imi da asta scuze? Nu, poate ma face sa o consider mai usor abordabila, iar daca imi da flit, aia e. Imi cer scuze, merg mai departe. Vezi la cazul ala cu violul de la Vaslui. "Ce cauta cu aia in masina? Sigur si-a cautat-o. Lasa ca stim noi ca sigur i-a placut."
Ca sa raspund la subiect, da. M-am simtit violat. Nu intru in detalii. Ideea e ca multi ignora asta, dar faptul ca ai o erectie si eventual faci sex nu exclude posibilitatea de a te simti practic violat din diverse motive.