| S3c0ndSh0t a întrebat:

S-ar merita sa fac orice pentru o fata care ii pasa foarte foarte putin de mine dar totusi ii pasa?Ea este mai mare decat mine cu 3 ani.Vorbesc politicos cu ea ne jucam impreuna dar totusi ea nu vrea sa fim impreuna.E singura si imi tot arunca vorbe de genul "daca ne-am intalni pe strada nici nu te-as cunoaste" si altele...Ea este genul de fata singuratica care se tot inchide (la figurat nu la propriu) si sta doar cu 2-3 persoane care le considera "speciale" pentru ea.Am incercat sa o invit la un suc ceva si ea ma refuza si iar ma refuza.Eu o plac pe ea dar nu stiu cum sa fac sa ma apropii de ea.Este foarte greu chiar foarte greu si nu stiu daca merita efortul...Voi ce parere aveti?!sad

4 răspunsuri:
| pisicutablue a răspuns:

Sper sa nu te supar, dar iti spun ca nu se merita
daca tea refuzat inseamna ca nu te place deloc sau cel putin nu-i place de tine in felul ala.E mai mare ca tine si nu cred ca s-ar simti bine intr-o eventuala relatie de genul asta.
Incearca sa ii fii un bun prieten ca fetele care se inchid in ele sunt neincrezatoare in ele si ajutorul tau sincer ar putea s-o ajuta.
Dar mai bine incearca sa te indragostesti de o fata de varsta ta.
Sper ca nu ti-am ranit sentimentele.

| PisSsy a răspuns:

Desi nu vreau sa te supar Sunt de parere ca nu merita, poate te evita pentru ca esti mai mik ca ea si ii strica imaginea in fata persoanelor cu care sta, desi nu e important ceea ce crede lumea. daca te placea nu reactiona asa sad Scuze daca te-am dezamagit dar incerc sa nu te mint:*

| S3c0ndSh0t explică (pentru pisicutablue):

Mersi pentru sfat...M-am saturat sa stau dupa fundul ei...

| greenmoon a răspuns:

Poate e prea timida sau ifosista...
Ai intrebat-o vreodata ce e si ce anume vrea?
Tu ce vrei de la ea? Omeneste nu se poate discuta?
Din ce ai zis, nu mi se pare deloc inhibata. A gasit in tine ce nu a gasit in altii: naivitate. Poate. Si isi antreneaza flerul acum. Timida profitoare... stii, nu mereu iti merge cu oamenii, doar cu un tip de ei, unul mai amabil. Dai de el si...