anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S-ar putea să vă sune cam tâmpițică întrebarea, dar stăteam și mă întrebam, în lipsă de altceva mai bun de făcut: tehnic se poate să te masturbezi până la moarte? Gen să faci infart de la atâta frecuș?

14 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Poti sa mori de la orice tip de efort atat timp cat dureaza destul de mult, organismul cedeaza la un momentat. La masturbare e trebuie doar absurd de mult, poate 20-30 de ore si sa ai si ceva probleme de sanatate.

| doctorandus a răspuns:

Daca e sa faci infarct, faci de la efort mare. Masturbarea nu e efort mare.

| SG1995 a răspuns (pentru doctorandus):

Nici pentru cineva cu problema cardio căreia o creștere de tensiune îi poate fi fatală?

| doctorandus a răspuns (pentru SG1995):

La modul asta, infarctul poate apare oricand, chiar si in somn. In orice caz masturbarea nu este efort fizic intens. O jumatate de ora de masturbare consuma in plus 90 kcal. Jumatate de ora de fotbal circa 300 kcal. Mers la 11 km/h arde circa 450 kcal intr-o jumatate de ora.

| Emilian65 a răspuns:

Da. Au murit multi barbati in urma masturbarii in exces.

| anonim_4396 explică (pentru Emilian65):

Serios?

| SG1995 a răspuns:

Da,well tehnic e posibil dar puțin probabil să mori de la masturbare în exces, dar poți muri masturbându-te?
Aparent da, dacă ești sensibil să zicem că poți fi predispus oricând la infarct din cauza unor probleme cardio-respiratori, excitarea crește tensiunea, dacă fantezia ta e destul de intensă psihologic încât să-ți crească tensiunea ca naiba riști un atac de cord și moartea.

| Dana2103 a răspuns:

La un moment dat nu ti se mai scoala, deci nu. Va pune organismul stop.

| MValentin a răspuns:

In 2017 a murit un adolescent deoarece intr-o ora s-a masturbat de nu stiu cate zeci de ori, dar cred ca avea si probleme cardiace. Ma gandesc deja dupa 2 3 4 labe nu iti mai functioneaza in niciun fel penisul

| Catalin77945 a răspuns:

Normal ca poti

| Cineva797406016386 a răspuns:

Da or murit foarte mulți bărbați din acestă cauză pentru că le-o murit **** și s-or decis că vor și ei să se sinucidă

| Stegman a răspuns:

Poti citi o carte in timpul asta. Mergi la biblioteca, si citeste lasa prostiile.

| anonim_4396 explică (pentru Stegman):

Am făcut asta, dar în momentul acela nu aveam chef de nimic.

| Ryaa81 a răspuns:

Nu am auzit de așa ceva. laughing))