Pro, orice in sex e permis si virtual si nevirtual atat timp cat cei doi sau cati or fi consimt, si nu face rau la cineva.
Ce vezi tu rau in intrebarile mele
http://www.tpu.ro/......rostie-si/
Pentru sfantul ala nu sunt ok, sa citeasca cantarea lui solomon sau povestea asta
Saul a zis: „Aşa să vorbiţi lui David: ‘Împăratul nu cere nicio* zestre; ci doreşte o sută de prepuţuri de ale filistenilor, ca să-şi răzbune** pe vrăjmaşii lui.’" Saul avea de gând† să facă pe David să cadă în mâinile filistenilor.
7 David s-a sculat, a plecat cu oamenii* lui şi a ucis două sute de oameni dintre filisteni; le-a adus prepuţurile şi a dat împăratului numărul întreg, ca să fie ginerele împăratului. Atunci, Saul i-a dat de nevastă pe fiică-sa Mical
Si te doare pe tine in sosete ca pentru sfantu ala nu esti ok, nu e nici o problema, si inca ceva, daca tu te simti bine cu tine si ai oameni care te apreciaza, te plac, te respecta asa cum esti, atat conteaza, ignora-i pe cei care nu te accepta asa cum esti, eu asa am facut. Niciodata nu am incercat sa fiu altfel de cat sunt ca sa fac pe plac altora.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: