Uite cum cred eu ca stau lucrurile:
a) cand faci dragoste pui sufletul in calcul si mai putin dorinta de a cunoaste placerea absoluta (ejacularea); pe romaneste, conteaza mult ce ii spui la ureche cat mai ales preludiul care numai o persoana foarte romantica ar putea reusi sa o aprinda pe fata in cateva minute;
b) sa faci sex inseamna in primul rand sa maresti viteza; hai sa fim seriosi, cand facem sex ne rupem hainele, si cautam sa ajungem in punctul culminant cat mai repede - unul din miile de moduri care excita fetele groaznic fetel - lucru placut la maxim de absolut toate (desi nu o sa-ti recunoasca chiar toate asta).
Asadar sexul inseamna dorinta exagerata pe cand dragostea inseamna... pasiune si daruire...
Sa faci dragoste inseamna ca faci sex nu numai la nivel fizic ci si la nivel spiritual, mai tarziu o sa faci deosebirea
Pentru mine nu e acelasi lucru dragostea cu sexul.
Sex poti face cu orice panarama la coltu strazii.
Dragoste faci doar cu fata la care tii, si pentru care ai sentimente adevarate.
Dragostea implica afectiune.Sexul e pur carnal. Fara prima, actul in sine isi pierde calitatea, cu timpul...
Dragoste este un sentiment.)Sexul un drog de care multi sunt independetzii...sunt doua lucruri diferite insa au o legatura strinsa.
Sa faci dragoste implica neaparat si sex, dar sexul nu inseamna neaparat sa faci dragoste
A face dragoste este practic acelasi lucru cu a face sex, singura diferenta e la nivel emotional. Cand faci dragoste existe sentimente, emotii, iar cand faci sex...e sex, descarcare hormonala si atat.
Este interpretabila chestia.
Pentru mine "a face dragoste" si "a face sex" difera.
Parerea mea este ca dragoste faci cu persoana de care esti indragostit/indragostita si pe care o iubesti iar sex faci doar pentru a-ti satisface nevoile carnale.