Nu dispera, exista mereu o sansa pentru fiecare! tot ce trebuie sa faci este sa nu mai plangi in fata lui, si asta este cel mai important lucru! sa nu te mai vada niciodata plangand, indiferent de ce problema ai, baietilor nu le place sa-si vada iubita ca se smiorcaie!
faptul ca ati trecut prin atatea probeme impreuna, si faptul ca el a fost mereu langa tine, demonstreaza ca te iubeste, si dragostea nu poate sa dispara peste noapte, sunt sigura ca inca mai tine la tine, macar 1%, insa ii este teama ca il vei respinge in continuare, sau ca te joci cu el. incearca sa ii vorbesti sincer, din tot sufletul, dar SA NU PLANGI! vorbiti fata in fata, spune-i ca acea persoana nu mai exista si sa iti acorde sansa sa ii arati ca te-ai schimbat! si intr-adevar sa faci asta. fii si tu langa el cand are nevoie asa cum a fost si el, ai rabdare, pentru ca acum va fi greu sa te mai iubeasca cum te iubea la inceput, si ii e teama, insa trebuie sa fii corecta, sa ai rabdare cu el, si sa il convingi sa iti dea o sansa! ai incredere si totul va fi bine, insa va dura ceva timp, iar tu trebuie sa fii tare si sa nu te pierzi cu firea, si mai ales sa nu mai plangi si sa nu te mai consumi, pentru ca barbatilor le plac femeile puternice, nu plangacioasele!
bafta!
Luam pastile si tot s-a intamplat, am programat avortul si 10 zile inainte am avut avort spontan.
Iti multumesc din suflet pentru acest raspuns. Am sa fac exact asa cum m-ai sfatuit, sper sa mearga si peste ceva timp sa pot spune ca mi-am recastigat dragostea.