Pentru ca esti fata incearca sa ii oferi lucruri pe care si tie ti-ar placea sa le primesti de la ea. Flori, da-te cu parfumul ei preferat, lumanarele, e nevoie de pasiune pentru a intretine focul! Mult noroc!
In primul rind trebuie sa lasi frica deoparte,pentru ca ea ar putea simti asta,arata-i ca tu poti fi si altfel,nu inceta sa experimentezi ceva nou in doi, fii mai liber nu sta incordat cu ea, fetelor le place senzatia de barbat mai relaxat si lipsiti de griji... sper ca ti-am fost de folos
Cauta sa o surprinzi cu ceva placut! Surprizele sunt bine primite intotdeauna! Cauta ceva frumos, de exemplu natura, schimba locul mai tot timpul sa nu fie obisnuinta! Ma bag si eu in seama. poate reusesti
Trebuie sa va pocaiti amandoua, astfel pieriti si va arde iadul, Dumnezeu a creat barbat si femeie la inceput, pentru a intretine relatii sexuale, pentru a forma o familie, pentru a naste copii. Voi acum vreti si stricati legile lui Dumnezeu, si nu veti ramaine nepedepsite!
Mergi la biserica, spovedeste-te si numai fa ce ai facut!
Looool frate ar trebui sa nu dam explicati la lesbi sau gay sunt prea prosti
Sincera sa fiu daca te iubeste cu adevarat nu o sa te paraseasca dar si uh trebuie sa ii arati ca o iubesti fa ceva important pentru ea de ex daca are nevoie de ceva si nu poate rezolva singura, ii e prea teama sau ii este jena ajut-o si implicate putin mai mult decat ai facut pana acum succes! :*
Bai astia hetero, daca iubesti o prsoana de sex opus esti mai destept sau ce? Nu pot sa va inteleg unde va doare pe voi de cei lesbi /gay. E treaba lor ce vor sa faca si ar trebui sa terminati cu criticile.
In tarile dezvoltate s-a acceptat ideea de a vedea un cuplu gay, dar in Romania vad ca nu se poate ca noi nu vrem sa terminam cu gandirea de pe timpul lui Ceausescu.
Eu sunt bi si chiar nu ma intereseaza ce cred altii despre mine atat timp cat iubesc pe cineva, dar ma stresati ca va adunati la orice intrebare ca mustele la *****.