| Dia_5740 a întrebat:

Sa incepem cu inceputul...sunt cu Stefan de 5 luni...ne-am mai certat(de 2 ori destul de rau). Cand suntem fata in fata ne intelegem bine.Ma deranjeaza la el faptul ca ma suna destul de rar, deci da cam greu un semn de viata, desi spune ca ma iubeste.Am incercat sa las de la mine, dar pana la urma i-am spus ca ma deranjeaza atitudinea lui rece cand nu suntem impreuna. El mi-a spus ca nu ii place sa bata lumea la cap.
Aici intervine Vlad.Ma inteleg extrem de bine cu el de 2 saptamani.Il iubesc pe Stefan, dar si cu Vlad ma simt foarte bine deoarece imi acorda multa atentie tot timpul, iar asta imi lipseste in relatia cu Stefan.Relatia cu Vlad are un singur dezavantaj... el este "mai instarit" si a planuit o excursie in curand in strainatate, iar mie imi este jena sa ii spun ca nu am banii necesari ca sa plec cu el.
Aici e marea problema.va trebui sa aleg intre cei doi.si imi este foarte greu.As fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un sfat.Merci:*

5 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Buna. Poate Vlad te vede ca si pe o amica foarte buna si ii place sa petreaca timpul cu tine. Iti spune despre problemele lui, despre fostele, despre familie, scoala? Daca da, e clar ca te considera o amica. In legatura cu excursia, ii spui pur si simplu ca nu poti sa mergi. De ce? Am alte planuri. Si daca ar fi sa mergi, crezi ca i-ar placea lui Stefan? Eu nu cred. Eu zic ca mai bine vb cu Vlad sa vezi ce simte el pentru tine, fara nici o retinere, daca vrea sa fie cu tine si vrei si tu atunci te desparti de Stefan si esti cu el, dar nu da cu picioru intr-o relatie de 5 luni pentru ceva care posibil sa fie doar o prietenie. Se pare ca asa e Stefan, nu ii place sa vorbeasca mult la telefon, nici mie nu imi place. Asta e el, accepta-l asa cum e, daca zici ca atunci cand e cu tine se comporta frumos atunci eu zic ca e totul ok. Succes!

| vάĝàвøήτ a răspuns:

De fapt eu cred ca "Vlad" s-a indragostit de tine si nu vrea sa ti`o spuna si asteapta sa mergi in excursie cu el sa face primuu`l pass tongue

| marcelan25 a răspuns:

Pai,daca simti ca-l iubesti pe stefan,atunci poarta o discutie serioasa cu el si vezi ce are de gand! Iar cat despre Vlad,lasa totul asa cum este,parerea mea este ca vrea doar se se culce cu tine si cam atat! Uite cum este,daca cineva face astfel de planuri, mai ales ca ii "instarit" si te-a invitat si pe tine sa mergi cu el, normal ca toate cheltuielile ar fi acoperite! Eu sunt cu prietena mea de 2 ani si ori de cate ori iesim sau mergem in excursie sau cand o duc vara la mare, normal ca nu ii cer nici un ban, ca doar eu am invitat-o! Deci Vlad nu vrea nimic serios de la tine! Eu iti sugerez sa vorbesti cu stefan! Oricum decizia iti apartine! Mult succes!

| Dia_5740 explică (pentru marcelan25):

Sincer am vorbit cu Stefan de 2 ori despre asta...si mi-a spus ca incearca sa se schimbe.dar tot acelasi e.nu s-a schimbat deloc!

| marcelan25 a răspuns (pentru Dia_5740):

Hi! Atunci nu te supara dar cred ca pentru un timp ar trebui sa lasi lucrurile sa-si continue cursul! Incearca sa fi putin mai indiferenta fata de stefan si asa vei vedea sigur daca te merita sau nu,daca simte ceva pentru tine,el te va cauta si nu o sa vrea sa te piarda! Iar cat despre Vlad,sfatul meu ar fi sa nu te incurci cu el, incearca sa menti relatia de amicitie, ca pana acum! Oricum decizia iti apartine! Iti doresc numai bine!