Clar, are pe altcineva, vrea doar o relatie de amicitie cu tine, atat.
Daca nu are pe altcineva, s-a saturat de tine ca iubita.
Ti-a trebuit drama in viata, o sa ai parte acum.
Păăăăii.Fă ceea ce crezi tu. Mergeţi vorbiţi şi spune-i ce simţi şi adevarul. Aşa ar fi bine :**
Sper căă am ajutat
Nu o pot numi drama, am reusit sa uit de el aproape in totalitate o sa uit si acum, doar ca vreau sa fiu sigura ca este bine sa fac asta deoarece este singurul baiat langa care am simtit ca iubesc (ce am simtit pentru el in cateva luni nu am simtit pentru nimeni si am avut numai relatii de durata) am uitat sa mentionez ca am facut si eu cateva greseli fata de el poate mai mari decat el fata de mine si a trecut peste, lucrurile s-au intamplat prea repede intre noi si am fost confuza in legatura cu relatia asta nu i-am dat importanta decat atunci cand am vazut ca nu ma mai cauta ...acum regret enorm
Mi-as dori sa fac asta dar imi e frica de o respingere mai mult decat de sf lumi...as fi devastata pentru ca ti-am zis am orgoliul cam maricel
Imi este frica de o respingere pentru ca pentru mine o respingere ar fi foarte dureroasa. am orgoliul ff mare nu am reusit sa vb cu nimeni despre asta tot din cauza orgpliului si de aia incerc sa caut rasp aici unde pot sa spun totul. toti care m-au intrebare dc ne-am desp sau despre rel le-am rasp scurt ''nu a mers'''
Tine de orgoliu atunci, ca o sa faci sex cu orgoliul.
Daca-l iubeai de ce l-ai parasit?
Doh.
Pentru ca avea unele obiceiuri pe care nu le puteam accepta si l-am rugat mereu sa se schimbe ...asteptam sa se intoarca la mine cum a facut-o si inainte dar nu sa mai intampat asta
Nu mai incerca sa schimbi o persoana, daca vrei, o accepti asa cum e, daca nu, las-o.
Nuuu. Făă pur şi simplu ce crezi că e mai bine. i.aţi inima în dinţi şi spune-i :*