Pai,scuza-ma,singura iti tai craca de sub picioare!
Cum,doamne iarta-ma,sa se apropie baiatul asta de tine cand nu numai ca ai un iubit, dar si subliniezi lucrul asta?
Desparte-te, trambiteaza lucrul asta peste tot ca sa afle si el si abia pe urma sa te gandesti sa fiti impreuna!
Tu ai face avansuri unui baiat care are iubita? In situatia asta e si el!
Ai dreptate Greece, insa sunt undeva intre ciocan si nicovala, pentru ca am o relatie de peste 5 ani, dar stiu ca nu se mai poate face nimic, insa nu vreau ca familia lui sau altcineva sa creada altceva despre mine.Adica,stiu eu, ca acum ca sunt la facultate mi-am luat lumea in cap.Nici macar nu am plecat la Bucuresti pentru el,am decis sa raman aici,si doar eu stiu cat m-am chinuit sa fac relatia asta sa mearga.Dar simt ca am ajuns la marginea prapastiei,iar eu de obicei imi rezolv singura problemele, indiferent de ce natura sunt, dar acum...Si chiar daca nu va iesi nimic cu tipul ala, tot am de gand sa ma despart de actualul, dar nu am atat putere.Nu sunt o fata puternica deloc.Off, Doamne...E o adevarata comedie, nu?
Tu faci haz de necaz acum,dar inteleg cat ti-e de greu.
Indiferent ce vor crede,mai bine singura decat intr-o relatie muribunda,crede-ma ca stiu ce iti spun.
Cauta resurse in tine, ai putere si nu stii asta, si iesi din lantul celor 5 ani,gaseste-ti drumul tau real!
Trebuie sa realizezi ca o asemenea relatie o sa te franeze mereu si,daca,doamne fereste,ajungi si la casatorie,din pura slabiciune,divortul e sigur!
Nu cred ca-ti trebuie asa ceva!
Poti sa-ti faci viata frumoasa, sa stii.
Inca, poti!
Iti multumesc din suflet pentru ajutor, Greece, serios.Si in special pentru raspunsurile obiective.
Fa in asa fel sa reusesti sa fii fericita.Tu.Asta conteaza!
Multumesc greece.>
Afla de la tine EXACT ce vrei, Ascultati instinctele cu care esti inzestrata.
Eu sincer cred ca l-ai lovit unde il doare mai tare,e absolut normal sa se supere cand vorbiti voi doi il aduci in discutie si pe iubitul tau,asta ii arata ca nu are nici o sansa la tine,tu ai fi procedat la fel in locul lui,te doare cand aduce vorba de prietena lui iar tu il iubesti, incerca sa nu ii mai spui de iubitul tau, succes!
KatiMe27 întreabă: