anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa ma ajute si pe mine cineva, va rog.Chiar vreau sa ii inteleg pe baietii astia, dar nu prea pot. E un tip la facultate pe care il stiu de pe vremea de cand eram la liceu, adica de acum 4 ani.Mereu mi s-a parut ca ii place de mine, si sincer e un tip frumusel foc.Cand v-am cerut parerea si v-am explicat niste intamplari, mi-ati raspuns ca sigur ma place. Dar chestia e ca eu am prieten si el stie asta, si niciodata nu am depasit limita de amici cand vorbeam, pe mess sau la facultate, chiar daca vorbeam despre fete si baieti in general.Imi mai arunca cate una cateodata ca o fata nu stie sa aprecieze un baiat cu adevarat bun, si ca abia asteapta sa vina la facultate. Dar numai mult de atat.Niciodata.Adica sa se dea la mine sau ceva de genu`. Cand iesim insa in pauza, sau plecam acasa, vine si merge langa mine, ma si atinge "din intamplare"de multe ori, cu cotul. Ceea ce ma intriga foarte mult insa e ca erau toate bune si frumoase, pana intr-o zi cand m-a intrebat daca mai vin la facultate, caci la ora aia ar fi trebuit sa plec de acasa, iar eu i-am zi ca ma aduce prietenul meu, ca am pierdut autobuzul.Si de atunci, pac.Nici nu mi-a mai zis nimic pe mess, nici la facultate, nimic.Chestia e ca imi pare rau, ca ma intelegeam bine cu el, si mai ales ca relatia mea cu prietenul e cam pe muchie de cutit, ne-am racit foarte mult si sincer nici macar nu stiu daca sa mai continui cu el pentru ca sufar foarte mult din cauza lui, si cu tipu asta chiar mai uitam de probleme, dar asta e o alta poveste. Voi ce credeti? Astept parerea voastra.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Originalone a răspuns:

Incepe o viata noua alaturi de unul care tine cu adevarat la tine.

10 răspunsuri:
| Magiclovebaby a răspuns:

Eu sincer cred ca l-ai lovit unde il doare mai tare,e absolut normal sa se supere cand vorbiti voi doi il aduci in discutie si pe iubitul tau,asta ii arata ca nu are nici o sansa la tine,tu ai fi procedat la fel in locul lui,te doare cand aduce vorba de prietena lui iar tu il iubesti, incerca sa nu ii mai spui de iubitul tau, succes!

greece12
| greece12 a răspuns:

Pai,scuza-ma,singura iti tai craca de sub picioare!
Cum,doamne iarta-ma,sa se apropie baiatul asta de tine cand nu numai ca ai un iubit, dar si subliniezi lucrul asta?
Desparte-te, trambiteaza lucrul asta peste tot ca sa afle si el si abia pe urma sa te gandesti sa fiti impreuna!
Tu ai face avansuri unui baiat care are iubita? In situatia asta e si el!

Răspuns utilizator avertizat
| ofatanormala a răspuns (pentru Mitch):

Ma bucur pentru tine Mitch, dar pentru mine nu e asa amuzant...

| ofatanormala a răspuns (pentru greece12):

Ai dreptate Greece, insa sunt undeva intre ciocan si nicovala, pentru ca am o relatie de peste 5 ani, dar stiu ca nu se mai poate face nimic, insa nu vreau ca familia lui sau altcineva sa creada altceva despre mine.Adica,stiu eu, ca acum ca sunt la facultate mi-am luat lumea in cap.Nici macar nu am plecat la Bucuresti pentru el,am decis sa raman aici,si doar eu stiu cat m-am chinuit sa fac relatia asta sa mearga.Dar simt ca am ajuns la marginea prapastiei,iar eu de obicei imi rezolv singura problemele, indiferent de ce natura sunt, dar acum...Si chiar daca nu va iesi nimic cu tipul ala, tot am de gand sa ma despart de actualul, dar nu am atat putere.Nu sunt o fata puternica deloc.Off, Doamne...E o adevarata comedie, nu?laughing

greece12
| greece12 a răspuns (pentru ofatanormala):

Tu faci haz de necaz acum,dar inteleg cat ti-e de greu.
Indiferent ce vor crede,mai bine singura decat intr-o relatie muribunda,crede-ma ca stiu ce iti spun.
Cauta resurse in tine, ai putere si nu stii asta, si iesi din lantul celor 5 ani,gaseste-ti drumul tau real!
Trebuie sa realizezi ca o asemenea relatie o sa te franeze mereu si,daca,doamne fereste,ajungi si la casatorie,din pura slabiciune,divortul e sigur!
Nu cred ca-ti trebuie asa ceva!
Poti sa-ti faci viata frumoasa, sa stii.
Inca, poti!

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Afla de la tine EXACT ce vrei, Ascultati instinctele cu care esti inzestrata.

Iti multumesc din suflet pentru ajutor, Greece, serios.Si in special pentru raspunsurile obiective.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru ofatanormala):

Fa in asa fel sa reusesti sa fii fericita.Tu.Asta conteaza!

Multumesc greece.>big grin