| Ingerash Tsacanit a întrebat:

Sa va povestesc ceva :
Acum ceva timp, m-am indragostit de un baiat. Il cheama Danuts. El are 13 ani si eu 11. Am stat cu el o singura zi. El spunea ca nu mai are prietena si eu, ca proasta, l-am crezut. M-am despartsit de el deoarece am aflat ca face parte din neam de tsigani. sad El inca avea prietena. Acea fata era prietena mea. Ea a aflat si l-a intrebat ce s-a intamplat.
El i-a spus ca eu il tot sun ( adevarul este ca eu l-am sunat decat de 2 ori in viata mea ), ca il tot bazai si nu il las in pace. Ea ma crezut pe mine deoarece stia ca nu sunt adepta minciunilor.
Acum, ea s-a desp. de el. ( NU din cauza mea ) Ash dori sa stiu daca as putea avea o relatie ca intre PRIETENI cu el. Ce credetsi?
Rog foarte multe seriozitate si nu vorbe-n vant!
Multsumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.ma eu cred ca ai putea avea o relatie de prietenie cu danutz. dar acum depinde si de el ce fel de persoana e.si bv prietenei tale pentru alegerea care a facut o...

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ce rost are sa ai o relatie de prietenie cu un baiat care te-a mintit, te-a folosit (dandu-ti statutul rusinos de cealalata femeie, nerusinata care umbla dupa barbati care au relatii) si te-a ponegrit, incercand sa te puna intr-o situatie proasta mintind despre tine si actiunile tale? Iti dai seama ca asa te va trata mereu.

| Bacemi a răspuns:

Din ce mi-ai spus nu cred ca ai putea sa fii prietena cu el. Te va dezamagi din nou.

| andreea7520 a răspuns:

Da` traiesti cumva intr-o telenovela? sincer, povestea ta e ciudata, ai 11 ani. mi`e greu sa cred ca erai indragostita. e ciudat. si cam greu sa te`ndragostesti la 11 ani, pari totusi destul de inteligenta pentru varsta ta.
Daca el stia ca tu esti prietena iubitei lui LOGIC nu mai ramaneti nici macar prieteni. happy
daca el nu stia ca tu esti prietena cu iubita lui (cea din timpu` relatiei cu tine) atunci, puteti ramane prieteni, dar nimic mai mult. pentru ca te-a mintitwinking cum tu nu minti, imi imaginez ca nici nu`ti place sa fi mintita, asa-i?!

| sabinozaur a răspuns:

Eu cred ca nu merita. avand in vedere ce prostii inventa despre tine.straight face e aiurea. daca face asa de unde poti sti ca poti avea incredere in el. eu l`as uita efectiv. NU merita!>big grin

| sweetygirl a răspuns:

Ca amici da, dar nu deveniti foarte apropiati ca a spus ca u il suni, nu il lasi in pace.

| Cretzule a răspuns:

Ce povesti de dragoste aveti voi copii...

| Ingerash Tsacanit explică:

Ma scuza-tsi daca am mai greshit! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti, dar eu nu as vrea sa fiu prietena cu un baiat care a spus ca il tot bazai si nu il las in pace. mai bine lasa-l in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-ta mai bine la scoala si lasa idilele de 11 ani la o parte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce te-a mintit ca nu are prietena, tu vrei sa fiti prieteni? :O

| davyd a răspuns:

Daca ar afla ai ei nu cred ca ar pedepsi-o pana la 18 ci pana la 30.Mai bine te duci la scoala, o sa ai timp de iubiti in liceu si de prieteni pana o sa te saturi.