1.Spune-i direct. Te-a ranit inselandu-te, las-o masca spunandu-i ca stii. Isi va da seama (daca e desteapta) ca nu te merita. Nu o intreba "De ce ai facut asta? De ce cu el?". Vestea o va soca si iti va spune doar minciuni, scuze si va incerca sa te duca cu zaharelul.
2. "Cin' se-aseamana se-aduna." Nu le strica prietenia, intrerupe orice contact cu ele, mai ales cu prietena ta. In mod normal as fi spus "Spune-i ca vrei sa ramaneti prieteni.", dar dupa ce ti-a facut imi vine in minte doar " Da-o dracu' si nu mai fi asa naiv ca cine-i bun e prost si cine-i prost tot prost."
3. Daca tu inca tii la ea dupa ce ti-a facut... mai lasat fara cuvinte. Gandeste-te bine, pune in balanta ce simti tu pentru ea, ce simte ea pentru tine, cum ii arati tu ca o iubesti si cum iti arata ea ( arzand-o cu altii), e greu dar mai tarziu iti vei da seama ca ai facut ceea ce trebuia, plus ca i-ai arata ca nu esti prostul ei.
4. Da, clar da!
Doamne iarta-ma,dar primele ganduri care mi-au venit in minte dupa ce am citit au fost: CE TAMPIT COLOSAL!
Bey frate, dar creierul tau nu e activ?!
Prefer sa nu te mai iau cu jigniri si sa-ti spun ca ''prost pe prost inseala''.
Da-o dracu de curva si fa-te calugar, ca la cat de naiv esti o sa ajungi vai de mama ta!
Mmm nu stiu mi se pare aiurea
ar trebui so lasi in pace si sa uiti de ea
odata ce esti cu o fata impreuna si ea se culca cu altu...pfff
nu te merita
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: