De ce iti complici viata?
Fireste lui ii convine sa se joace cu doua femei odata, insa tu? Presupun ca moralitatea ta este mai presus decat sa ajungi a doua femeie in viata cuiva.
Daca tii la moralul si respectul tau de sine, ar trebui sa lasi punctul acolo unde s-a pus odata. Mai ales ca a umblat si cu tine si cu cealalta.
Nu stiu ce sa zic. poate avea un final fericit. sau nu.stiu cum e sa fii in situatia ta.am trecut si eu prin asa ceva.am continuat sa ne intalnim pe ascuns iar el a realizat ca de fapt ma iubeste si ca cealalta nu ii putea oferi ce ii ofer eu si ca e mult mai fericit langa mine.acum nu stiu.cum simti tu ca e mai bine :*
De ce nu il pui sa aleaga intre tine si ea ca daca tine la tine o sa te aleaga pe tine si nu este bine sa te intalnesti pe ascus ca daca cealalta fata o sa afle o sa sufere mult si nu o sa ii fie bine sh nici tie nu iti este prea bine ca sa nu stie nimeni, va intalniti pe ascuns adica este bine ca ti la el dar totusi daca el ar alege-o pe ea ai vedea intr-adevar ca nu tine la tine sh daca te alege pe tine inseamna ca tine la tine
Succes