| MKIU a întrebat:

Sa va spun si povestea mea, un baiat mai mic ca mine cu un an a inceput sa ma placa, nu a vrut sa renunte la mine nici dupa 8 luni, iar acum 2 saptamani si-a gasit iubita ...desigur pana sa isi gaseasca continua sa imi spuna ca ma place si l-am crezut plus ca mi-a aratat, acum imi spune ca ma uitat, ca nu ma mai place ca nu mai tine deloc la mine. Oare chiar ma uitat? Si nu ma mai place?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

De uitat nu te-a uitat, dar poate ca acum a inteles ca orice fata poate fi inlocuita, dar si invers.

| MKIU explică:

El are prietena dar tot isi pune poze cu apropouri cum ar fi : sa il caut sau ceva de genul, nu stiu ce sa mai inteleg.

| MKIU explică (pentru neutrino):

Dar ceea ce nu inteleg este faptul ca el isi tot pune poze in care se refera sa intru pe el, sa il caut...dar eu nu pot sa o fac pentru ca el mi-a spus un lucru ca nu ma mai place si punct.Chiar daca nu ii asa.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru MKIU):

Pisi,baiatul vrea sa te faca geloasa si vad ca a reusit, bravo lui.

| Ririru a răspuns:

Te sfatuiesc sa iti vezi de treaba ta si sa-i dai sansa sa placa pe altcineva. Tu nu l-ai vrut, nu-l vrei, esti doar geloasa ca s-a tinut dupa tine atata timp si acum are sansa sa fie fericit cu altcineva! Nu poti decat sa-l feliciti, e un baiat destept!

| neutrino a răspuns (pentru MKIU):

Ii place sa se joace cu tine.