| deutza a întrebat:

Sa va zic ce am patit... iarasirolling eyes. Am fost la prietenul meu si mi-a spus sa-i fac oral si i-am zis bine, dar sa nu-mi lase sperma in gura ca nu imi place.Si el s-a suparat, a devenit indiferent si i-a scris la una mesaj. Apoi mi-a zis ca mie mi-e scarba de el.Si i-am spus ca nu e asa ca stie si el foarte bine asta.Si dupa i-a scris mesaj aia inapoi. El i-a scris la fata aia ca eu am fite si figuri in cap si nu imi convine nimic. Dar eu plangeam acolo ca proasta si cand am vazut ca a scris asta, i-am spus ca nu mai are rost sa plang ca proasta, daca tot am fite si figuri in cap. Dupa mi-a intrebat daca il iubesc si m-a intrebat cat? Eu i-am spus ca mult si atunci mi-a zissa ii demonstrez asta.Noh cred ca stiti ce a urmat...si dupa i-a scris aia mesaj inapoi. El i-a scris iarasi mesaj si a zis ca mai tarziu o sa o sune de pe cartela de cosmote si o sa vorbeasca si o sa se uite la film(faza asta n-am inteles-o). Apoi cand m-a adus acasa eu eram cu nervii la pamant si mi-a zis ca maine poate nu ne intalnim ca trebuie sa plece undeva.Si i-am spus da macar poti sa vorbesti cu aia toata ziua.Si zice si cu tine o sa vorbesc 30 de min si ceva ca atatea minute mai am.Si zic eu da si cu ea vorbesti toata ziua. Zice el nu toata ziua ca nu imi da mama telefonul ca ii trebuie si ei(mama lui e pe cosmote). I-am spus ca atunci poate sa te sune si ea ca oricum tot zici ca ea te suna si chestii din astea. Apoi el a zis ca are numai 2 ore aia ca trebuie sa-si reincarce cartela, dar are el 10 ore sa vorbeasca cu ea.Eu nu stiu ce sa fac.Il iubesc, dar nu imi plac fazele astea si el stie foarte bine. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Eşti bătută în cap? Scuză-mi expresia.Cum să îţi calci demintatea pentru un pămpălau care vrea doar sex de la tine şi nu-ţi dai seama.Mdea,dragostea e oarba dar nici chiar aşa.
Nu te deranjează că vorbeşte cu fufa aia de Veneţia? Adică el se joacă cu 2 ca şi cum aţi fi jucariile lui şi tu stai cu mâinile în sân? Plus că îl şi satisfaci. Ăla nu merită nici negru sub unghie. E un nimic, incapabil. El de ce nu îţi demonstrează că te iubeşte? Sau îţi demonstrează înşelându-te cu aia?
Ar fi mai bine să o termini cu el. Adică lui nu i-a păsat că ţie ţi-e scarbă. Preferă ca el să fie bine iar tu nu. Şti, ar fi mai bine să schimbi lucrurile.
Mai bine termin-o cu el.Nu te merită.

49 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Pff, auzi dar tu chiar nu ai orgoliul tau de fata asa putin in tine? Si plus ca din cate vad eu tu nu te respecti absolut deloc. Adica iti cere sa ii faci oral si el vorbeste cu alta prin sms-uri...halal om. Pune piciorul in prag si lasa-l, ce inseamna asta, de-a ce va jucati? De fapt de-a ce se joaca el cu tine? Sa isi faca nevoile? Ca din cate spui tu aici nu prea cred ca te iubeste...Cati ani ai?
Bafta!

| unaboona a răspuns:

Fata du-te dati cu capu de peretzi de 10 ori...nu vezi ca el nu te iubeste si numai se foloseste de tine? trezeste-te la realitate ca dragostea trece prin stomac

| luciana_3279 a răspuns:

Eu cred ca vrea doar sa te foloseasca, atat, daca te-ar iubii nu te-ar pune intr-o situatie jenanta sau sa face ceva ce tu nu iti doresti, nu mai aceepta sa faci compromisuri pentru un barbat, nu merita nici unul! un barbat care te iubeste cu adevarat te respecta si te intelege.si tot el face pe suparatul ca intr-un final poate-i cedezi...nu te merita, chiar daca il iubesti mai sunt baieti destui care sa te aprecieze si inteleaga cu adevarat! succes si ai dreptul sa zici NU cand iti doresti!

| SweetCandy a răspuns:

Mai mult n-ai povestit despre ofertele de telefonie mobila decat de problemele pe care le aistraight face Din cate am inteles eu baiatu asta e si cu tine si cu alta si tu... ACCEPTIsurprise lucru care trebuie sa recunosc ca ma socheaza...
Eu cred ca el isi traieste viata la maxim si tu te chinui fara rost, gasesti baieti pe toate drumurile si nu inteleg de ce accepti sa te injosesti in fata lui, te cred ca il iubesti pentru ca si eu sunt fata si stiu ce inseamna sa tii la un om si cu bune si cu rele, insa asta n u inseamna ca tu sa accepti orice si el sa isi bata joc. Ia atitudine! si fa-ti dreptate pentru ca asta nu e relatie...

| romeo78 a răspuns:

PARASESTE-L! Sincer. Nu merita sa fii cu el, daca se comporta astfel cu dumneavoastra. Fiecare Om, are principiile sale, care trebuiesc respectate. Dac el nu va respecta deloc si pe deasupra se intalneste cu alta, nu merita sa va mai uitati la el. El nu cauta la dumneavoastra, decat sexul si eventual, virginitatea dumneavoastra. Unor astfel de animale nu merita sa le acorzi nici o atentie.

| gabytza_3730 a răspuns:

Fata aia cine este? De cat timp sunteti impreuna? Adica tu ii faci oral, ii satisfaci dorintele iar el dupa aia multumit ii da aleia mesaj? Asta e relatie? Scuza-ma te cred ca il iubesti dar el isi bate joc de tine...se foloseste de tine pentru anumite chestii si apoi vb cu alta? asa ceva nu este normal.cu tine vb 30 de minute fiind iubita lui si cu aia 2 ore? Ia atitudine, vb cu el si cel mai bine gaseste-ti pe altul...parerea mea

| Diamond_9930 a răspuns:

In primul rand ce varsta ai? Parerea mea sincera este ca nu te merita.Isi bate joc de tine. Daca te-ar iubi ar trebui sa te respecte, ceea ce el nu face angry. In primul rand nu trebuia niciodata sa-ti ceara sa-i faci sex oral. daca voi ajungeati ca aveti o relatie de care erai 100% siguri atunci puteati sa paracticati sex oral si tot ce vr.Acum spune-mi tu te-ai culcat cu el? Si de cat timp sunteti impreuna? Iar faptul ca dadea mesaje la altele si vorbeste cu altele inseamna ca doar se foloseste de tine sa-i satisfaci placerile si in rest il doare in pla de tine.Scuza-ma ca sunt asa directa dar coboara cu picioarele pe pamant si numai lasa dobitocul asta sa-si bata joc de tine. Iubirea pentru el iti trece si in viitor o sa gasesti sigur o pers care sa te iubeasca si sa te respecte. E decizia ta ce faci pe viitor eu doar mi-am spus parerea.Numai bine!

| boss_1541 a răspuns:

Pai te foloseste skumpo nu cred car trebuii sa se comporte asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol?

| yonutdaniel20 a răspuns:

Eu zic ca profita de tine. daca se comporta cum spui tu, tot ce vrea el de la tine e sex si nimic mai mult. asa ca maturizeaza-te si tu si da-ti seama de ce se intampla in jurul tau

| georgy7165 a răspuns:

Eu cred ca se joaca cu tine dupa fazele pe care ti le face.Nu e normal sa-ti faca asa ceva.Si nu cred ca te merita daca el se poarta asa cu tine.

| deutza explică:

De fapt nu sunt impreuna sunt numai prieteni...

| deutza explică:

Diamond am 17 ani si da.am facut-o cu el.suntem impreuna de 1 an si aproape 4 luni dar nu era mereu asa.nu demult timp s-a schimbat asa

| Foxilikkkă a răspuns:

Vai, da tu chiar nu ai orgoliu si respect de sine? Cica "i-a spus sa-i fac oral si i-am zis bine, dar sa nu-mi lase sperma in gura ca nu imi place" laughing ma si bufneste rasul, scuze dar...happy
Isi bate joc de tine, pe bune, ar trebui sa-ti deschizi ochii la realitate.

| paramore a răspuns:

El e seful acolo din cate vad, u esti buna numai sa i-o sugi si el se vorbeste cu altele de fata cu tine, ma mir ca nu le si fte de fata cu tine, dar asta cred ca e pe listathinking

| princess a răspuns:

Eu cred ca esti proa*ta scze da asta e adevaruhappy
si ca ar trebui sa iti cauti pe altu care sa te respecte cat de cat wtff

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai 17 ani si esti atat de naiva? Nu ai nici un pic de respect fata de tine? Desi de cand sunt pe acest site am ajuns sa nu ma mire mai nimic, din cand in cand ceva ma socheaza, cazul tau este unul dintre acestea, care ma socheaza si intristeaza in acelasi timp. Mai poti cobori mai jos? Tu nu vezi ca tipul te foloseste doar pentru satisfacerea nevoilor sexuale si ca nu da doi bani pe tine? Mai mult, ti-o arata asta direct si tu ii mai gasesti scuze. Mare-i gradina Domnului! Fugi de el de sa-ti dea picioarele in fund, altfel, ca maine, o sa te plangi, tot aici, ca te-a lasat cu burta la gura.

| ßέßέ a răspuns:

Am ramas :O. Fara cuvinte. El e un dobitoc, iar tu esti o proasta fiindca accepti asa ceva. Asta e realitatea. Lasa-l, gaseste-ti pe altul care sa te iubeasca si sa te RESPECTE in primul rand nu sa faca din tine ce vrea. Tu zici ca cealalta e doar o prietena ...asta s-o crezi numai tu! Sta cu amandoua si isi bate joc de piz**le voastre! Scuza-ma daca te-au deranjat vorbele mele, dar mi-am facut eu draci cand vad ce dobitoci is unii si ce naive is altele. Ai grija :*

Răspuns utilizator avertizat
| Noir a răspuns:

Tu chiar nu ai demnitate? Daca tu nu-i vei da papucii sunt 99% sigura ca o va face el pentru. fata x din mesaje sau alta.Sau poate ca te va folosi pentru propriile lui placeri ''pentru.ai arata ca il iubesti''.

Sfatul meu este sa-i dai papucii pentru. ca si ai si tu o demnitate si un orgoliu.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Isi bate joc de tine la greu! Da-i cu shutul!

| Alisa a răspuns:

Deutza cum nu era de mult timp asa? Ti-am citit intrebarile si mereu are asa cate o perioada, cand are chef de tine, cand nu are, cand ii pasa, cand il doare undeva, etc. El este pe perioade, cand un timp e asa, cand dupa aia nu mai e, si tot asa. Si tu esti doar jucaria lui, si poate face ce vrea ca tu ii permiti pentru ca nu i-ai impus de la inceput sa te respecte. Dar cum sa te respecte daca tu nu te respecti tu? Nu ii poti cere asta. Pacat de tine ca acum ar trebui sa ai cea mai frumoasa perioada din viata ta, nu sa stai dupa cum i se "ridica" lui, ca sa zic asa mai delicat. Sunt atatia baieti care stiu sa aprecieze o fata cuminte si o vor doar pentru ei, o respecta si isi dau interesul pentru ea, dar cum mai fetelor cand voi va multumiti cu asa putin si nu stiti sa alegeti acel baiat care sa va iubeasca sincer.

| Casiana a răspuns:

Asta nu e iubire din 3 motive:
1. Daca te iubeste nu te pune sa ii faci sex oral
2. Daca plangi se da si cu capul de pereti sa nu mai plangi tu
3.Nu ar vorbi cu alta stiind ca esti geloasa.

Te inteleg ca il iubesti, dar nu renunta la demnitatea si orgoliul tau. O sa vezi ca mai tarziu o sa regreti.
Vorbeste cu el si spune-i clar, fara teama, ceea ce gandesti.Cum ne-ai spus si nou. Daca in cateva zile nu se schimba da-i papucii. El este cel ce pierde...

Bafta!

Poate imi trimiti un mesaj pe privat cu ceea ce ai facut...Sunt foarte curioasa...

| BruneTTe a răspuns:

Te vrea doar pentru sex. Pe cealata o iubeste, sau oricum tine mai mult la ea decat la tine. Stii cum e, pe una o iubeste cu sufletul, si pe alta cu... trupul.
Lasa-l in pace ca nu e de tine. Isi bate jos de tine in cel mai urat mod si nu pot sa cred ca ii suporti toate prostiile. Cine are pana la urma numai fite si figuri in cap? El.
Asa ca spune-i "adio" si termin-o cu el.
hee hee

| ANdrei_6696 a răspuns:

Cum ii sa sugi ****?laughing

| criss86 a răspuns:

Sincer, n-am raspuns pentru tinestraight face ai inceput cu "Sa va zic ce am patit... iarasi" pai daca ai mai patit asta cine mama naibii te-a pus sa te mai duci la el sa ii faci oral? Chiar nu gandesti deloc? totusi nu ai 11-12 ani sa nu gandesti(din cate imi dau seama si o fata de 10 ani gandeste mai bine decat tine) in fine, tine-o tot asa ca o sa ajungi "bine" straight face trezeste-te si tu la realitate. Si mai lasa acadelele ca nu sunt bunewinking

| Razvan a răspuns:

Bleahstraight faceMi-e din ce in ce mai greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt fata cand citesc asemenea postari
De cand oralul devine un fel de test pentru a-i demonstra cuiva ca il iubesti.In contextul in care el se joaca si cu tine si cu aia ba chiar iti mai cere sa mai si prestezi pentru a-i dovedi iubirea vesnicaoh go on
Si el cum iti demonsteaza ca te iubeste? Ca se duce la aia si o reguleaza cat tu plangi in perna dupa el?
Trezeste-te fata draga.Penis au toti barbati.Creier mai putini.Asa ca repede pana nu se epuizeaza stocul

| aura_1762 a răspuns:

Este un dobi**c fara suparare da sa vb mai mult cu o fata decat cu iubita lui inseamna ca te inseala
si in al doilea rand ce daca nai vrut s-o faci oral poate nu erai nici pregatita iar daca asta la suparat asa de tare inseamna ca te vrea numai pentru. corpul tau nu ca te iubeste eu i-as trage o palma si i-as da papucii fara suparaare poate ma insel dar mai bine acum decat niciodata adica te vb pe la spate (si nu de bine) merita tot dispretul dar in orice caz
bafta funda plzzzzz?

| andreeada a răspuns:

Buna! Nu te judec caci nu te cunosc si nu am dreptul! Esti fata si unde ti-e demnitatea? Lasa-l in pace doar te vrea pe postul de sugativa nimic mai mult! Succes!

| myha a răspuns:

Te-a prostit pe fata. Il luam la o bataie cu maturalaughing)
Pe bune acum. Eu plecam. Refuzam in primul rand. Este o chestie scarboasa. Data viitoare cand te mai pune la faze de astea spune. i ' ma iubesti?', daca zice da ii spui ' Si eu te iubesc. Am plecat de aici'
Eu l-as lasa una doua. Ce sarlataaan!
Orgoliuuul unde iti estee?
Daca nu tu te respecti, atunci cine?