Eşti bătută în cap? Scuză-mi expresia.Cum să îţi calci demintatea pentru un pămpălau care vrea doar sex de la tine şi nu-ţi dai seama.Mdea,dragostea e oarba dar nici chiar aşa.
Nu te deranjează că vorbeşte cu fufa aia de Veneţia? Adică el se joacă cu 2 ca şi cum aţi fi jucariile lui şi tu stai cu mâinile în sân? Plus că îl şi satisfaci. Ăla nu merită nici negru sub unghie. E un nimic, incapabil. El de ce nu îţi demonstrează că te iubeşte? Sau îţi demonstrează înşelându-te cu aia?
Ar fi mai bine să o termini cu el. Adică lui nu i-a păsat că ţie ţi-e scarbă. Preferă ca el să fie bine iar tu nu. Şti, ar fi mai bine să schimbi lucrurile.
Mai bine termin-o cu el.Nu te merită.
Fato tu nu gandesti? Tipul asta isi bate joc de tine pe fata! Cum naiba sa-l lasi sa vorbeascsa cu alta cand el e cu tine.Cum naiba sa-i faci oral cand nu sunteti impreuna? Da, ultima parte cu oralu' si ca nu sunteti impreuna nu trebuia sa o zic tocmai eu.
Prostia, din punctul meu de vedere este nu ca faci sex, sau ca faci sex oral! ci doar ca tu il iubesti ca proasta si el "te arde" pe toate partile posibile, n-am nimic impotriva ca i-ai facut oral, am totul impotriva ca n-ai vrut si totusi ai facut-o fiindca il iubesti!
Da-mi id'ul tau, cred ca avem niste chestii in comun si chiar as vrea sa vorbim.Ai grija de tine!
Si apropo:cand vezi ca o astfel de persoana mai mult te face sa suferi decat sa fii fericita ii tai radacinile prinse in sufletul tau!
Bafta. te astep sa vorbim, trimite-mi un mesaj cu id'ul tau.
Am vazut ca toata lumea se adreseaza nu prea frumos asa ca voi incerca sa inteleg pentru ca stiu cum e sa iubesti, dar totusi atunci cand vorbea cu ea cel mai bine era sa pleci, sa-l lasi pentru ca asa va crede ca te face cum vrea el!
Bafta si ai grija! Xoxo
Doamne...chiar asa de greu e sa iti dai seama ca te vrea doar pentru a-si satisface nevoile? Trezeste-te!
Aici e ceva de genul:Tu il iubesti ca fraiera si ala profita.Adica tu plangi, si ala trimite mesaje, in loc sa te linisteasca? Stupid
Tu ii faceai oral...si el vorbea cu alta prin sms-uri lol... dhoamne
Si ii faci si reclama la cosmote
LOL genu` de vagabond tipic care cand n-are ce face vine la tine ca stie ca are o porasta rezervata, fata nu vreau sa te jignesc, scuze dar, dar. te secondeaza si la telefon "30 minn gata atat vb cu tine fiindca nu m-ai tras`o cat am vrut."sincer nu stiu ce judecata aveti voi astia de 17 ani da` ma rog, ce naiva esti...ma rog o sa iti deschizi ochii cand o sa vezi singura ca esti jucaria lui...
Pff
tipu ala e un gunoi care vrea doar sex
pe scurt te foloseste pentru as indeplini fantelzile
banuiesc ca sti ca trebuie sa te indepartezi de el
poate ca ti la el dar gandeste-te ca te face doar nefericita
deci... scapa de el!
sper ca ti-am fost de folos
Dai papuci el te foloseste doar nu ai realizat asta? te foloseste doar pentru sex lui nu-i pasa te tine spun asta pentru binele tau dupa ce ia scris mesajul ala ca tu ai fite si figuri trebuia sa il parasesti imediat trebuia sa ii zici sa se duca la aia daca tu ai fite si figuri ca vezi doamne aia nare...lasal ***** in colo de ******** ce e
AlexiaIordache întreabă: