| deutza a întrebat:

Sa va zic ce am patit... iarasirolling eyes. Am fost la prietenul meu si mi-a spus sa-i fac oral si i-am zis bine, dar sa nu-mi lase sperma in gura ca nu imi place.Si el s-a suparat, a devenit indiferent si i-a scris la una mesaj. Apoi mi-a zis ca mie mi-e scarba de el.Si i-am spus ca nu e asa ca stie si el foarte bine asta.Si dupa i-a scris mesaj aia inapoi. El i-a scris la fata aia ca eu am fite si figuri in cap si nu imi convine nimic. Dar eu plangeam acolo ca proasta si cand am vazut ca a scris asta, i-am spus ca nu mai are rost sa plang ca proasta, daca tot am fite si figuri in cap. Dupa mi-a intrebat daca il iubesc si m-a intrebat cat? Eu i-am spus ca mult si atunci mi-a zissa ii demonstrez asta.Noh cred ca stiti ce a urmat...si dupa i-a scris aia mesaj inapoi. El i-a scris iarasi mesaj si a zis ca mai tarziu o sa o sune de pe cartela de cosmote si o sa vorbeasca si o sa se uite la film(faza asta n-am inteles-o). Apoi cand m-a adus acasa eu eram cu nervii la pamant si mi-a zis ca maine poate nu ne intalnim ca trebuie sa plece undeva.Si i-am spus da macar poti sa vorbesti cu aia toata ziua.Si zice si cu tine o sa vorbesc 30 de min si ceva ca atatea minute mai am.Si zic eu da si cu ea vorbesti toata ziua. Zice el nu toata ziua ca nu imi da mama telefonul ca ii trebuie si ei(mama lui e pe cosmote). I-am spus ca atunci poate sa te sune si ea ca oricum tot zici ca ea te suna si chestii din astea. Apoi el a zis ca are numai 2 ore aia ca trebuie sa-si reincarce cartela, dar are el 10 ore sa vorbeasca cu ea.Eu nu stiu ce sa fac.Il iubesc, dar nu imi plac fazele astea si el stie foarte bine. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Eşti bătută în cap? Scuză-mi expresia.Cum să îţi calci demintatea pentru un pămpălau care vrea doar sex de la tine şi nu-ţi dai seama.Mdea,dragostea e oarba dar nici chiar aşa.
Nu te deranjează că vorbeşte cu fufa aia de Veneţia? Adică el se joacă cu 2 ca şi cum aţi fi jucariile lui şi tu stai cu mâinile în sân? Plus că îl şi satisfaci. Ăla nu merită nici negru sub unghie. E un nimic, incapabil. El de ce nu îţi demonstrează că te iubeşte? Sau îţi demonstrează înşelându-te cu aia?
Ar fi mai bine să o termini cu el. Adică lui nu i-a păsat că ţie ţi-e scarbă. Preferă ca el să fie bine iar tu nu. Şti, ar fi mai bine să schimbi lucrurile.
Mai bine termin-o cu el.Nu te merită.

49 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Fato tu nu gandesti? Tipul asta isi bate joc de tine pe fata! Cum naiba sa-l lasi sa vorbeascsa cu alta cand el e cu tine.Cum naiba sa-i faci oral cand nu sunteti impreuna? Da, ultima parte cu oralu' si ca nu sunteti impreuna nu trebuia sa o zic tocmai eulaughing.
Prostia, din punctul meu de vedere este nu ca faci sex, sau ca faci sex oral! ci doar ca tu il iubesti ca proasta si el "te arde" pe toate partile posibile, n-am nimic impotriva ca i-ai facut oral, am totul impotriva ca n-ai vrut si totusi ai facut-o fiindca il iubesti!
Da-mi id'ul tau, cred ca avem niste chestii in comun si chiar as vrea sa vorbim.Ai grija de tine!
Si apropo:cand vezi ca o astfel de persoana mai mult te face sa suferi decat sa fii fericita ii tai radacinile prinse in sufletul tau!

Bafta. te astep sa vorbim, trimite-mi un mesaj cu id'ul tau.

| Emma a răspuns:

Am vazut ca toata lumea se adreseaza nu prea frumos asa ca voi incerca sa inteleg pentru ca stiu cum e sa iubesti, dar totusi atunci cand vorbea cu ea cel mai bine era sa pleci, sa-l lasi pentru ca asa va crede ca te face cum vrea el!
Bafta si ai grija! Xoxo

| ATHOS a răspuns:

Sfatul meu domnisoara contine un singur cuvant : PAPUCII!

| Lolo_3214 a răspuns:

Doamne...Cum te poti lasa umilita asa mai fata?

| Acvila a răspuns:

Doamne...chiar asa de greu e sa iti dai seama ca te vrea doar pentru a-si satisface nevoile? Trezeste-te!

| KatVonB a răspuns:

Aici e ceva de genul:Tu il iubesti ca fraiera si ala profita.Adica tu plangi, si ala trimite mesaje, in loc sa te linisteasca? Stupidwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta. El te pune sa ii faci oral, tu nu vrei si ii da sms lu alta. Tu plangi si ala te intreaba daca il iubesti si te pune sa demonstrezi. Tu ca o persoana fara pic de orgoliu ii faci oralu´ si ala mai si vorbeste cu aia si sti? Ai un viitor stralucit pe centurahappy

| Nadia_2113 a răspuns:

Varza poveste! nu te intelegtongue Paralela cu tot ce se intamplastraight face

| AnTiBioTic a răspuns:

cel mai bine ar fi sa-l lasi ca nu este singurul baiat de pe lume

| Snow a răspuns:

Isi bate joc de tine.Renunta la el

| Paywa a răspuns:

Tu ii faceai oral...si el vorbea cu alta prin sms-uri laughing lol... dhoamne rolling on the floor
Si ii faci si reclama la cosmote laughing

| pwp a răspuns:

Daca as fi in locul tau l-as lasa imediat, e un sfat!

| Sconcsiş a răspuns:

Ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOL genu` de vagabond tipic care cand n-are ce face vine la tine ca stie ca are o porasta rezervata, fata nu vreau sa te jignesc, scuze dar, dar. te secondeaza si la telefon "30 minn gata atat vb cu tine fiindca nu m-ai tras`o cat am vrut."sincer nu stiu ce judecata aveti voi astia de 17 ani da` ma rog, ce naiva esti...ma rog o sa iti deschizi ochii cand o sa vezi singura ca esti jucaria lui...

| cristianorudi7 a răspuns:

Bine zis monique, totusi esti cam praf deutza ptza

| PotHed a răspuns:

Pff
tipu ala e un gunoi care vrea doar sex
pe scurt te foloseste pentru as indeplini fantelzile
banuiesc ca sti ca trebuie sa te indepartezi de el
poate ca ti la el dar gandeste-te ca te face doar nefericita
deci... scapa de el!
sper ca ti-am fost de foloswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai papuci el te foloseste doar nu ai realizat asta? te foloseste doar pentru sex lui nu-i pasa te tine spun asta pentru binele tau dupa ce ia scris mesajul ala ca tu ai fite si figuri trebuia sa il parasesti imediat trebuia sa ii zici sa se duca la aia daca tu ai fite si figuri ca vezi doamne aia nare...lasal ***** in colo de ******** ce e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare proasta esti