anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să vedem cu ce răspunsuri mă surprindeți.
Dacă vă uitați la celelalte întrebări ale mele vă dați seama că sunt prinsă într-o relație la. distanță. De ceva zile, mă rog săptămâni nu prea mai am "tragere" să vorbesc cu respectivul.
Cum să zic, mi s-a luat, au fost prea multe minciuni, mă rog, adevăruri spuse pe jumătate. Ideea e că vorbind 1 an de zile cu o persoană, normal că te obișnuieși și prinzi drag, nefiind vorba de iubire neapărat, și ți-e greu să-l lași deoparte, deși probabil e un rău ce-ți face bine.
Vreau să ajung de fapt, la chestia următoare. Vorbesc cu un fost prieten, căruia i-am "dat țeapă" de 2 ori. Și acum, el se gândește la o a 3-a încercare. Ideea e că și eu m-am gândit, dar nu la fel de serios, având în vedere ceea ce v-am spus mai sus. Sunt nehotârâtă de fel, azi vreau una, mâine poate-mi piere cheful, imprevizibilă. Da' mi-ar plăcea să mă împac cu tipul cu care-am mai fost, care e aici, nu la km depărtare, dar totodată nu știu cum să renunț la tipul de la distanță, ca să nu îmi pară rău. Și nu știu dacă n-o să îl dezamăgesc din nou pe fostul-viitor prieten. Sfaturi pentru mine aveți? happy
P.S : Dacă aveam nevoie de bătăi de joc și ironii, luam un bețiv/boschetar și-i ceream sfaturi. happy

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Deci, asa cum te obisnuiesti cu ceva, te poti si dezobisnui. Daca doar obisnuinta si placerea de a discuta cu cineva te tine in "relatia" la distanta...nu o sa ai nici o problema.
Incepi prin a iti face alte activitati.Nu mai petrece atata timp online cu el.Si o sa te dezobisnuiesti de a vorbi cu el. Si o s-a cam inteleaga si el ce si cum, daca nu vrei sa ii spui direct.
Cat despre fostul, mai bine o iei incet. Iesi cu el, socializeaza...dar nu te avanta intr-o relatie.

| girlpoisson555 a răspuns (pentru sofisis):

Nu e online din pacate.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Parerea mea este ca nu sti ce vrei si nu vei sti pana nu vei accepta ca cel mai bine e sa ai rabdare sa astepti sa nu crezi toate aiureile de pe net sa nu te aventurezi aiurea in asa zise relati si sa te pui pe scoala si pe alte chesti importante

| girlpoisson555 a răspuns (pentru RAY):

Cu scoala sunt foarte bine, am avut ambitia de a ajunge la facultate. happy
Alte chestii importante precum?

| RAY a răspuns (pentru girlpoisson555):

Credeam ca esti pustoiaca de 15 ani scuze

| girlpoisson555 a răspuns (pentru RAY):

Nicio problemă, nu aveai de unde să știi treaba asta big grin.

| memesee a răspuns:

Dupa opinia mea, daca spui ca esti indecisa ar trebui sa nu te impaci cu fostul. Odata ce nu a mers din prima nu va merge niciodata.SI am o intrebare TU l-ai vazut vreodata in realitate pe ''tipul de la distanta''?

| girlpoisson555 a răspuns (pentru memesee):

Ca să fiu sinceră cu tine, am ratat ocazia asta, din cauza mofturilor mele. Face2face nu l-am văzut, la web în schimb da. happy

| memesee a răspuns (pentru girlpoisson555):

OK, trebuie sa-ti spun sa ai grija cu ''tipul de la distanta ''.Am avut si eu realtii de genu;(lorbesc de un an si ceva ) si pana la urma mi-am dat seama ca nu am cunoscut niciodata cu adevarat aceea persoana. Internetul reprezinta cea mai mare masca pentru anumite persoane. Ai grija sa nu se termine urat.
Succes!

| girlpoisson555 a răspuns (pentru memesee):

Sincer, nu prea are ce să se termine urât. Adică mă rog! De plâns n-o mai pot face nici dacă mă dau cu ceapă la ochi. Nu știu cum s-o termin cu el, pentru că îmi place extrem de mult să vorbim. happy Merci.