Deci, asa cum te obisnuiesti cu ceva, te poti si dezobisnui. Daca doar obisnuinta si placerea de a discuta cu cineva te tine in "relatia" la distanta...nu o sa ai nici o problema.
Incepi prin a iti face alte activitati.Nu mai petrece atata timp online cu el.Si o sa te dezobisnuiesti de a vorbi cu el. Si o s-a cam inteleaga si el ce si cum, daca nu vrei sa ii spui direct.
Cat despre fostul, mai bine o iei incet. Iesi cu el, socializeaza...dar nu te avanta intr-o relatie.
Dupa opinia mea, daca spui ca esti indecisa ar trebui sa nu te impaci cu fostul. Odata ce nu a mers din prima nu va merge niciodata.SI am o intrebare TU l-ai vazut vreodata in realitate pe ''tipul de la distanta''?
Ca să fiu sinceră cu tine, am ratat ocazia asta, din cauza mofturilor mele. Face2face nu l-am văzut, la web în schimb da.
OK, trebuie sa-ti spun sa ai grija cu ''tipul de la distanta ''.Am avut si eu realtii de genu;(lorbesc de un an si ceva ) si pana la urma mi-am dat seama ca nu am cunoscut niciodata cu adevarat aceea persoana. Internetul reprezinta cea mai mare masca pentru anumite persoane. Ai grija sa nu se termine urat.
Succes!
Sincer, nu prea are ce să se termine urât. Adică mă rog! De plâns n-o mai pot face nici dacă mă dau cu ceapă la ochi. Nu știu cum s-o termin cu el, pentru că îmi place extrem de mult să vorbim. Merci.
Parerea mea este ca nu sti ce vrei si nu vei sti pana nu vei accepta ca cel mai bine e sa ai rabdare sa astepti sa nu crezi toate aiureile de pe net sa nu te aventurezi aiurea in asa zise relati si sa te pui pe scoala si pe alte chesti importante
Cu scoala sunt foarte bine, am avut ambitia de a ajunge la facultate.
Alte chestii importante precum?