2-3 luni nu înseamnă relație stabilă. nu e un termen anume, când partenerii sunt pregătiți sa isi spună adio libertății și intimității personale. Barbatul devine sclavul soției iar femeia sluga cratiței
Rahat, fiecare e diferit numai astepta raspunsuri, fă cum crezi tu ca este bine pentru tine, ca asa unii spun ca sau mutat impreuna după o lună, altii după 2 ani, si te zaăpaceste fiecare cum vrea.
2-3 luni relatie stabila?
Nu ai timp sa cunosti pe nimeni in 2-3 luni si nu exista relatie stabila dupa numai cateva luni.
Poate dupa 1 an, daca relatia merge bine...
Nu există o rețetă, dacă "chimia" intre cei doi e puternică, după o săptămână se poate intâmpla mutarea iar dacă nu e, poate fi la paștele... cui vrei tu
Eu am intrebat in mod personal, estimativ, ce ati face sau ce ati facut.
Nu estimezi in lipsa datelor CONCRETE
In acest caz se poate, ca nu estimam date despre numarul cazurilor de cancer de colon din Congo, ci ne exprimam orientativ si general o opinie subiectiva
Ce vb străino? dacă ai un ingălat lângă tine, o să te muți cu el poate la paștele... cui vrei tu dar dacă e iubirea vieții tale, poate săptămâna asta.
Nu vrei să pricep asta, așa-i?
M-am mutat si dupa cateva saptamani si dupa luni intregi. Depinde de fiecare relatie in parte. E ok dupa cat considerati voi, mai intai trebuie sa simtiti sa faceti acest pas.