| Utilizatoare123 a întrebat:

Sa zicem ca aveti 24-25 de ani. Sunteti intr-o relatie stabila de 2-3 luni. Dupa cat timp considerati ca e ok sa va mutati impreuna? Estimativ. Sau daca nu vreti mutarea, motivati de ce.

15 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Dupa noua luni.

| adrian54353545 a răspuns:

Dupa o secunda de relatie

| sierra1 a răspuns:

Nu există o rețetă, dacă "chimia" intre cei doi e puternică, după o săptămână se poate intâmpla mutarea iar dacă nu e, poate fi la paștele... cui vrei tu

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Rahat, fiecare e diferit numai astepta raspunsuri, fă cum crezi tu ca este bine pentru tine, ca asa unii spun ca sau mutat impreuna după o lună, altii după 2 ani, si te zaăpaceste fiecare cum vrea.

| Utilizatoare123 explică (pentru sierra1):

Eu am intrebat in mod personal, estimativ, ce ati face sau ce ati facut.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Când considerați voi că e potrivit. Că nu e o regula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că există o regulă. O facem atunci când simțim că este cazul.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

2-3 luni nu înseamnă relație stabilă. nu e un termen anume, când partenerii sunt pregătiți sa isi spună adio libertății și intimității personale. Barbatul devine sclavul soției iar femeia sluga cratiței

| sierra1 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Nu estimezi in lipsa datelor CONCRETE

| Utilizatoare123 explică (pentru sierra1):

In acest caz se poate, ca nu estimam date despre numarul cazurilor de cancer de colon din Congo, ci ne exprimam orientativ si general o opinie subiectiva

| sierra1 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Ce vb străino? dacă ai un ingălat lângă tine, o să te muți cu el poate la paștele... cui vrei tu dar dacă e iubirea vieții tale, poate săptămâna asta.

Nu vrei să pricep asta, așa-i?

| dullcat a răspuns:

Dupa 1 an sau mai mult. 2-3 luni nu e suficient pentru a cunoaste pe cineva.

| Violleta2022 a răspuns:

2-3 luni relatie stabila?
Nu ai timp sa cunosti pe nimeni in 2-3 luni si nu exista relatie stabila dupa numai cateva luni.
Poate dupa 1 an, daca relatia merge bine...

| RAY a răspuns:

Depinde cat de bine ma inteleg cu nebună aia, în principiu cred ca niciodată

| Miruna333 a răspuns:

M-am mutat si dupa cateva saptamani si dupa luni intregi. Depinde de fiecare relatie in parte. E ok dupa cat considerati voi, mai intai trebuie sa simtiti sa faceti acest pas.

Întrebări similare