| RobertG101 a întrebat:

Sa zicem ca sunteti aproape de finalul actului sexual, partenera in culmea placerilor va indeamna sa ejaculati in dansa, fara sa se gandeasca la consecinte. Ce ati face voi in situatia asta? Sunteti si voi cuprinsi atat de mult incat ca nici sa nu va ganditi la consecinte? Faceti ce vi s-a spus?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

O intrebi daca este sigura si/sau convinsa ca in acel moment NU este in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Daca raspunsul ei este afirmativ atunci poti ejacula sperma in vagin fara nici-o retinere. big grin

16 răspunsuri:
| kandaraki a răspuns:

Sigur ca in acel moment e foarte indicat sa o intrebi in ce perioada este si sa o mai reintrebi? ce prostii.
daca asa a zis inseamna ca iti dai drumul in ea si atata tot.

| mihai69 a răspuns:

E corpul ei, face ce vrea cu el.

| kandaraki a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mda...
daca ajungi in timpul actului sexual sa intrebi fata asa ceva, sa te opresti si sa intrebi, clar cu tine daca dai asa sfat si se ina in considerare cel mai bun. just idiots!

| MihaelaDart a răspuns:

Nu mai ai capul la intrebari, ori faci dragoste ori incepi interogatoriul, atunci placerea unde mai este, daca stai la o sueta! laughing Daca iti stii partenerea de viata si ce dorinte aveti amandoi, astfel de intrebari nu-si mai iau rostul, daca este una pasagera, pana sa ajungi cu ea in pat, o poti intreba, ca totusi, este bine si sanatos, ca barbatul sa se protejeze, este si datoria voastra.winking

| corbulalbrosu a răspuns (pentru kandaraki):

A specificat cat se poate de clar faptul ca actul sexual este intretinut cu O PARTENERA DE SEX, deci nu cu prietena sau iubita sau poate si-o trage cu amanta sau este o simpla aventura si in acest ultim caz (particular) barbatul nu stie intotdeauna in mod foarte precis/exact daca poate sa ejaculeze sau nu. Se pare ca esti un put(z)oi complet imatur si chiar idiot "dragul meu". laughing

| kandaraki a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Imbecilul si prostul esti tu corbule, mai esti si virgin la sigur.
daca intrebi orice fiinta cu care faci sex si te simti bine intr-un moment sa o iei la intrebari, cat de penibil poti fi?
vai si amar de viata ta, ****!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Da, desigur, cum sa nu, că oamenii când ii apucă stau să vadă dacă e perioada fertila sau nu, fac și ei conversație că altceva n-au ce face.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

In mod absolut sigur, nici aceste fetite de 11-14 ani si nici aceste adolescente de 15-16 ani nu au fost intrebate de "iubiti/prieteni" daca sunt sau nu in perioada fertila sau fiindca erau foarte ocupate sau nu aveau chef de conversatii in timpul sexului, au omis sa-i anunte sa nu ejaculeze in vaginul lor si am devenit campioni europeni la "mamici fetite" de 11-14 ani : ""Aproape 850 de fete cu vârste între 11 şi 14 ani au rămas însărcinate în perioada ianuarie 2012 - martie 2013, aproape 600 dintre ele alegând să întrerupă sarcina, potrivit unor date oficiale obţinute, în luna iunie, de agenţia MEDIAFAX."" Tot datorita faptului ca "protagonistii" nu aveau chef de conversatii in timpul sexului si nu au intrebat cel putin de posibilitatea de a fi sau nu in PERIOADA FERTILA a ciclului am ajuns sa devenim campionii Europei datorita numarului imens de avorturi efectuate anual in Romania, dintre care un numar impresionant dar si ingrijorator de mare a fost efectuat unor fetite cu varsta de sub 14 ani. Pentru mine a reprezentat "o mana cereasca" dar pentru natiunea noastra o palma peste obraz. Si tu mai vorbesti si te crezi desteapta doar datorita faptului ca studiezi in Germania? Halal natiune cu asemenea indivizi de proasta factura. =)) =)) Citeste fiindca in mod sigur iti va prinde bine. http://www.descopera.ro/......sub-15-ani

anonim_4396

Bineînțeles că vorbesc ca de aia am gura și nu cred că te doare pe tine capul de ceea ce fac eu și unde învăț eu. Mă interesează prea puțin ce e în grădina altuia. Vina e a părinților și a profesorilor ca nu-și educă VIITORUL! Eu am zis deja ca vor ajunge să-și caute iubiți și iubite de la naștere că se simt singuri, sărăcuții! TOT VINA PĂRINȚILOR! Răspunsul l-am dat gândindu-mă la situația unui cuplu mai matur. Eu personal nu stau să-i zic partenerului "vezi ca sunt la ovulație" in timp ce se desfășoară treaba că nu-mi stă capul la asta in momentul ăla. Și de obicei într-o relație cam știu amândoi ce perioadă e, ce au voie și ce nu. Că tot ai zis de Germania, sa știi ca și aici sunt copile cu bebeluși in brațe, neîngrijiti și nespălați. Norocul lor că statul le întreține. Asta face diferența între noi și ei. Mai ține și de cât ii duce capul și de ceea ce au învățat acasă. Nu e România pe cea mai joasă poziție.

In cazul in care doar atat te duce mintea ""Răspunsul l-am dat gândindu-mă la situația unui cuplu mai matur."" inseamna ca orice continuare a discutie este absolut INUTILA. laughing NO COMMENT rolling on the floor

anonim_4396

Ma bucur ca te-am lăsat fara replică. După cum ai observat poate, cel care a pus întrebarea nu a specificat vârsta

Fara replica? GRESIT laughing Chiar din contra, raspunsul tau mi-a intarit FERMA CONVINGERE ca esti doar o fetita IMATURA, probabil (sigur thinking) VIRGINA, dar absolut sigur si ferm convins ca esti "paralela" si complet rupta de viata reala.

anonim_4396

Of, ce m-ai lovit

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu as asculta de ea si as iesi sa ejaculez afara.

| RAY a răspuns:

SchokolademitTränen are dreptate
1 nu poate sti fata aia ca e la ovulatie
2 cand ejaculezi nu isi arde de conversatii