| liviaArianna a întrebat:

Să zicem că v-ați înșelat iubita de 3 ani si după află ambele ( din tipei de 7 luni )se aflat tot, dar după timp de încă 5 luni cealaltă va căuta lună de luna, regretati că ați ranit-o? Sau nu vă interesează? întreb pentru băieții părere voastră

Răspuns Câştigător
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Frate nu ai cum sa inșeli dacă iubești cu Adevărată da cu Adevărat.

18 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu există niciun răspuns general valabil la întrebarea asta. Suntem cu toții diferiți și reacționăm diferit în funcție de situație.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca are pic de regret, odata ce deja nu o mai iubea pe nici una si cauta alte fete/femei cu care sa insele.
Inselatul ala apare intoteauna cand nu mai exista iubire sau atractie fizica pentru perisoana cu care este si o cauta la alte fete.

| liviaArianna explică (pentru Violleta2022):

De acord, tipul afirmă că nu e însurat ( dar adevărul nu îl stiu) pe rețele am văzut că tipa nu îi poartă numele lui, si nu au nici poze împreună doar singuri, dar locuiește cu ea de un an in casă, si 2 ani fără, este casa ei, stă pe gratis la ea ca sot si soție, am vorbit cu el din întâmplare si când l-ma cunoscut a zis ca a avut multe relații etc, după un timp am aflat singură adevărul despre el si da ai dreptate chiar așa a zis" ma p**s pe voi de femei că va las pe amadoua ma doare fix undeva"
După eu, am spus asta iubitei lui si de atunci numai vrea să audă de mine, doar pentru că l-am pârât la faza asta.
Acuma recent am văzut că el îi oferă ei un trandafir, si și-a făcut si tatuaj cu soare si ea cu lună.
Atracție fizică? Posibil, tipa e grăsuță rău.

Am vorbit cu el din întâmplare si când l-am cunoscut a zis ca a avut multe relații si aventuri dar toate îl înșelau.

Părere?

| Violleta2022 a răspuns (pentru liviaArianna):

Deci tipul este un curvar care sta cu 1 concubina (nefiind casatoriti legal, nu se pot numi soti ci concubini).

Asemenea oameni sunt gunoaie ale societaii, ca nu respecta nici o femeie, doar are sex cu ea, iar dupa ce se satura bine, se muta la alta femeie naiva/proasta.

Inca ceva, un curvar va mintii intotdeauna in favoarea lui, ca nu s eva pune niciodata in lumina proasta.
ca atare, afirmatia ca toate l-au inselat este total mincinoasa, fiindca el este cel care inseala, dar nu va recunboaste niciodata.

In orice caz, nu inteleg d ece atat interes pentru un curvar ordinar?
Chiar esti atat de naiva sa-ti curga balele dupa un asemenea om?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o importanta ca concubina cu care este acum este grasuta sau slabuta, ca sexul gratis, mancarea si statul fara sa plateasca in casa femeii aleia, sunt gratis pentru curvarul asta.

DE CE ATÂTA INTERES? Sincer HABR NU AM! Se vede ca are experiență in spate, se certaseră demult și după numai avea unde sa stea el, statea pe la neamuri, a zis că vrea să se căsătorească cu mine, eu cum sunt singură am crezut ca fac un bine ca ajut un om care stă pe străzi si nu are familia aproape, zis că vrea să fiu tipa care îi tine copii, după aflu că de fapt el avea altă relație, chiar dacă se împăcaseră, nu prea am cum să uit pe cineva cu care te-a făcut să vrei sa te căsătorești.

| liviaArianna explică (pentru liviaArianna):

Mi-a spus că locuiește la un prieten! Dar de fapt locuia la ea.

Tu te inhaiti cu astia care nu au casa, nu au masa, ba chiar te oferi sa stea la tine cu tot cu copilasi?
Chair asa de disperata esti?
Sunt milioane de barbati singuri si mult mai seriosi ca acest curvar si tu taman pe asta te oferi sa-l ajuti?

Nu are niciun copil, voiam să spun că el voia să tina copii cu mine.

Pai tu sigura ai afirmat ca te-ai oferit sa-i faci un bine si sa-i tii copii. Iar acum spui ca nu are copii... deci cand ai mintit, prima oara sau a doua oara?

Uite aici declaratia ta:
"...am crezut ca fac un bine ca ajut un om care stă pe străzi si nu are familia aproape, zis că vrea să fiu tipa care îi tine copii..."

Pai da, nu s-a înțeles bine ce am vrut sa scriu! Dar tipul nu are copii, dar a zis că vrea să fiu eu femeia care îi tine copii si să ne căsătorim! Acuma sper că se înțelege mai bine.

| liviaArianna explică (pentru liviaArianna):

Adică cea mai mare dorință a lui era să aibă copii! Si să fiu eu femeia aceea care îi tine! A

Mai femeie, despre ce "tinut copii" vorbesti, odata ce spui ca el nu are deloc copii?

El voia să îi facă cu mine si să îi țină la mine! Din spusele lui.

Pai vorbte corect fetita, ca to dai intruna cu tinutul copiilor, in situatia in care el nu are nici un copil.

da, stiu toti dar absolut toti curvari asta spun femeilor naive si prostute, ca vor copii cu ele, ca s afei primit in casa lor si intretinut, dupa ce se satura isi ia zborul la alta femeie proasta, careia ii promite alcelasi lucru.

De ce nu ti s-a facut mila sa ajuti o femeie cu un copilas, sau de ce nu ai luat de la oreflinat un copil sa-l cresti, de ce ti-ai facut mila taman de un terchea-berchea curvar, fara casa, masa si fara nimic?

Păcat că nu există să dau fundă din nou, ti aș dau ție cu cea mai mare plăcere.