N-are rost s-o criticam fiindca a mintit, cu totii am mintit, plus ca fapta-i consumata.
Cu siguranta tine la tine din moment ce te-a sunat, iar faza cu dezamagirea o fi spus-o la suparare.
Eu zic totusi sa-l cauti, daca te ignora e o cauza pierduta, o sa-l uiti oricum, nu e nici primul nici ultimul.
Succes :3!
Cere-ți iertare și suportă consecințele. Bravo, ai început bine cu minciunile.
Nu cred ca meriti vreun ajutor. descurca-te singura asa cum te-ai bagat in asta asa sa si iesi. daca si cand se razgandeste pentru un minut tu il ugnori si tot continui sa te ascunzi ca o lasa ce sfaturi mai vrei.
ce trebuie sa faci este sa nu mai minti si sa nu mai incerci sa pari ce nu esti. eu nu l-as suna. eu m-as duce la el la usa si mi-as cere scuze. daca chiar tii la el. dar parca vad ca nici sa-l suni pe telefon nu ai curaj. daca nu ai curaj atunci sufera. cu cat trece timpul cu atat se va indeparta mai mult de tine.
Eu zic sa va vedeti fata in fata si sa ii ceri scuze.si care a fost motivul din spatele acestei minciuni ca eu tot nu am inteles. daca iti va accepta scuzele bine daca nu, nu.nu.Funda?
Pai daca lui nu ii pasa, nu te-ar fi sunat. Deci suna-l si spune-i ca iti pare rau, si mai mult ca sigur o sa te ierte. Sper ca te-am ajutat.