| daniel_9552 a întrebat:

Sal all...am si eu o situatie mai delicata sad sunt cu o fata de un an de zile, facem dragoste de ceva timp si imi place ca ma face sa ma urc pe pereti cand o facem dar in ultimul timp am observat la ea ca imi cam scoate ochii ca eu o chem la mine numai "sa o ***"sad eu o iubesc cu adevarat si vreau sa ma schimb si sa ii arat ca nu numai de aia vreau sa vina la mine sad nu stiu cum sa mai procedezsad

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Pacat ca nu stii sa-ti arati sentimentele de dragoste fata de ea, mai ales ca spui c-o iubesti. Chiar ti se par demodate metodele vechi, clasice? Daca ea ti-a reprosat ce ti-a reprosat, inseamna ca e de alt calibru decat fetele din ziua de astazi. Orice femeie este sensibila si la alte chestii, nu numai la sex. Si sa-ti mai spun ceva, o partida de sex se uita in cateva minute, dar faptul ca in ziua x i-ai declarat in strada, in gura mare (sa zicem) c-o iubesti, asta cu siguranta nu se uita.Si ce sa mai vorbesc de plimbari, flori, mici cadouri nu neaparat scumpe ci doar simbolice, etc, etc, etc. Bafta.

| gingasull a răspuns:

Poate lumea o sa ma condamne ( este treaba lor ), dar iti spun sincer, direct : O poti chema la tine si pentru a sta de vorba, pentru a discuta diverse lucruri, pentru a va da sfaturi unu altuia, pentru a-i spune cat de mult o iubesti ( unei femei îi poti da de inteles ca o iubesti, o apreciezi, prin micile cadouri simbolice, sau de valoare, prin gesturi, prin vorbe frumoase). O poti invita la tine pentru a merge impreuna la cumparaturi mai apoiwinking. Iar daca Nu rezisti fizic si psihic si nu-ti poti stapani dorinta de a face s e x, poti apela [, ] la m.a.s.t.u.r.b.a.r.e ( poate o sa crezi ca fac misto de tine spunandu-ti aceasta metoda, dar NU am niciun interes sa fac misto ), este ceva normal pana la urma. Este o metoda buna de a amana sa ai relatii intime, atunci cand vei fi cu ea in locuinta. Evitand sa ai aceste relatii intime cu ea de fiecare data cand vine la tine ( sau aproape de fiecare data), atunci ea nu va mai avea motiv sa-ti reproseze ca o chemi numai sa faceti... In concluzie : de multe ori femeia nu simte in acelasi moment dorinta de a face..., asa cum simtim noi barbatii.

| cretz a răspuns:

Pai in primul rand, ar trebui sa o chemi la tine si sa nu faceti sex, pentru ca nu cred ca se intampla nimic daca nu o faceti o zi sau doua. Cand vine la tine data viitoare, surprinde-o si tu cu un film bun, floricele. Radeti, tine-o in brate, poate simte nevoia, purtati-va cum o faceati inainte sa faceti pasul cel mare. Daca as fi in locul prietenei tale mi-ar placea sa discutam, sa radem si de ce nu, sa chemi mai multi prieteni sa va jucati ceva. Poate pare infantil da de multe ori prea multa intimitate strica

| luvieere a răspuns:

Scoate-o la plimbări lungi o săptămână, parc, din astea, să obosească. Diversifică, să nu se prindă de figură: o zi plimbare lungă, altă zi un biliard sau bowling, ceva, oricum, să fie distractiv, dar să obosească. De fiecare dată, condu-o apoi acasă şi gata, nimic, ţine-o pe uscat, no sex. Am zis o săptămână, da' cred că nu rezistă 4 zile şi se urcă ea pe tine că vrea sex. Activitatea fizică creşte libidoul - dacă de fiecare dată o chemi la tine şi staţi numai în casă e normal ca la un moment dat să-i piară chefu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Nu uita ca o fata/femeie este mai sensibila are nevoie de multa atentie... daca a ajuns sa-ti reproseze asta inseamna ca tu gresesti undeva. Fa-i o surpriza. O chemi intr-o zi la tine si ii pregatesi o surpriza (o cina ramantica uramata de un desert comestibil big grin apoi o inviti la un film la cinematorgraf dupa acre o conduci acasa la ea) Urmatoarea zi o inviti la o plimbare.incearca sa fii mai romantic dar nu exagera ii oferi o floare, o cutie de bomboane, o acadea ceva. Cateva zile baietel trebuie sa-i oferi tot ce trebuie pentru. o relatie, mai putin sex si totul o sa fie ok. Si nu uita: intr-o relatie nu se rezuma totul la sex. Incearca sa-i demonstrezi altfel dragostea ta... dar sa nu uiti de sex prea mult timp ca apoi poate crede altceva happy asa suntem noi fetele mai greu de inteles.
Bafta!