Ai facut o mare greseala sa le spui prietenelor tale deoarece in ziua de azi numai exiata pr adevarati doar prieteni cu 2 fete. daca te-a facut urata defata cu aia eu cred ca e pentru ca de fapt aia era urata si tuh frumoasa baiaeti din astea smecheri cand plac o fata o jignesc.si ca se uita l tine e pentru ca i-ai zis ca iti place de el si de aia fuge.ar putea si sa te placa chiar daca e el mai ciudat dar mai bine nu te complica cu un b pentru o sa ai nuami d suferit e vacanta incearca sa-l uiti indragostestete de altceva iesi afara distreazate si ai grija cu cine vb ca toti te tradeaza
Care e problema daca il placi? dar nu ar trebui sa-ti placa astfel de specimena. artrebui ca tu sa te duci la el si sa-l intrebi ce problema are,dc se poarta asa,spune-i ca nu-l mai placi pentru ca e foarte fitos si ar trebui toata lumea sa-i dea cu flit si sa-l ignore,sa stea numai cu acei golani despre care ai vb. el e ca si marul: frumos pe dinafara,dar stricat pe dinauntru. poti sa-l placi, dar spune-i ca nu-l mai olaci ca sa scapi de probleme, desi, nu merita.
Salut :* Banuiesc ca prima data cand baiatul acela te-a privit ai crezut ca te place nu? Problema este ca daca el te jignea si radea de tine poate fi doar o masca a ceea ce simte pentru tine sau chiar...( sczuze ca il fac asa ) e un mitocan si un nesimtit! Acum nu iti zic decat sa faci ceea ce iti spune inima! :X
Pai eu cred ca ar trebui sa iti indrepti iubire catre altcineva daca nu il poti uita. Sa sti ca si verisoara mea a fost intr-o situatie destul de asemanatoare si a facut cum am spus mai sus. Daca si el te iubeste atunci va fi gelos si ti-o va spune. Atunci daca se intampla asta vei putea sa alegi intre cei doi.