Data viitoare scrie un bileţel şi scrie câteva lucruri în el cu numărul de telefon la sfârşit. Dacă te sună, înseamnă că te place.
Eu as crede ca in prima zi a avut o zi buna si ti-a zambit ca erai client ...cred.sau poate chiar i-ai placut mult.si in a doua zi a avut o zi proasta si poate i-a atras vreo colega atentia sa nu mai flirteze.incearca sa ii faci un cadou si daca ti-l primeste e bine.ii poti cere si nr de telefon. daca mai e nervoasa ar fi bine sa nu te mai duci la ea la srevici. sper ca te-am ajutat.
Ti-a raspuns asa pentru ca probabil superiorii ei au vazut-o in timp ce flirtai cu ea si nu avea voie pentru ca in orice companie exista o regula => nu te distrage cu nimic de la munca (morala daca nu scrisa). Daca esti distras, nu mai ai productivitate.
Te place, fa rost de nr ei de telefon cand nu e in tura.
Nu cred ca e lipsa de respect ca te-a refuzat ) Oricum eu nu cred ca te place. Nu poti sa vezi o fata si gata te place.
Nu iti fa griji probabil ca era ocupata si daca chiar o placi spune-i asa macar sti daca te place si ea
Ti-a zis ca e in timpul programului si tu ai luat-o ca pe lipsa de respect si nu te-ai gandit o clipa ca poate e supravegheata. cere-i nr de tel sau intreab-o daca nu va puteti intalni undeva cand e libera.parerea mea
Pai poate a avut o zi proasta atunci si de aceea s-a purtat asa cu tine sau s-a rastit iar daca urmatoarea zi ti-a zambit e de bine......eu cred ca trebuia sa o abordezi (ca sa spunem asa) din prima zi in care ai intalnit-o daca ti-a placut pentru ca tine minte uneori ''mai tarziu'' poate insemna niciodata. Invit-o la un suc, incercati sa va cunoasteti mai bine, dati-va o sansa si poate va fi ceva, poate nu va fi important e ca ai incercat. Doar nu vrei sa traiesti mereu cu intrebarea: ''cum ar fi fost daca as fi facut asta?''. Fa ceea ce simti si mereu asculta-ti inima si vei fi fericit :*
Pai daca tu simti ceva pentru ea ar fi cazul sa te duci sa-i vorbesti, poate si ea simte ceva pentru tine. Spune-i ca o placi ca stii "Daca nu risti nu castigi".
Sper ca te-am ajut...
kiddscream întreabă:
Remusopen întreabă: