anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baietii pot avea sperma de la 12 ani? Sau la cati ani pare?

69 răspunsuri:
| KingBaroneT a răspuns:

Hmm pe la vreo 11 ani mai aparut sperma

| KingBaroneT a răspuns:

Care nu stiti sa vedeti daca v-a dat sperma faceti laba daca nu stiti ce e frecati in sus si jos testiculu. si da si poate avea sperma de la 12 ani eu am de la 11

| weep2312 a răspuns:

DA! Pot avea sperma, dar variaza de regiune si de persoane. Unii au la 15 ani, altii la 11.Nu poti sti. Da vezi ce faci cu masturbarea aia, sa nu faci dependenta.

| Andrei100011 a răspuns:

Poti avea. rolling on the floor

| coxy a răspuns:

Nu poti avea sperma la 12 ani. Abia la 14 ani apare

| remus_4384 a răspuns:

Ai dar in cantitae mica eu stiu ca am 12 ani si am facut-o de cateva ori smug si a iesit putin!

| fanepiftie a răspuns:

BAA ASTIA CARRE NU STITI CUM SA VA MASTURBATI (sa dati la laba) : tii pl in mana exact cum ai tine o telecomanda sau cv de genul si dai in sus si in jos de pielea aia a plii da sa incercati sa faceti repede. o sa dureze vreo 10 minute si o sa spermati atunci cand o sa va vina sa va pisati. o sa va simtiti in al 9-lea cer

| fanepiftie a răspuns:

Pentru cei care nu stiti sa va masturbati : Tii pl in mana cum ai tine o telecomanda. dupa misti pielea plii in sus si in jos repede. la inceput nu o sa simtiti nimica dar pe parcurs o sa va vina sa faceti pipi si atunci o sa spermati.

| Fable_Cristy_1989 a răspuns:

Sall, pot sa-ti raspund eu: pana la 15 ani in loc de sperma ejectezi un lichid prespermatic, ii ca saliva, dar dupa 15 din acel lichid se formeaza sperma. MULTA BAFTA

Întrebări similare