Pai la fete..la primul contact sexual ii curge sange...iar la baieti li se rupe ata!
Intrebarea era alta. Mai citeste odata
Stiu si eu asta am 21 de ani, dar credeam ca imi pot da seama asa fara sa intreb daca e virgin sau virgina. Aveam niste fete pe aici si sunt curios
Pai la o fata iti dai seama dupa mers si dupa forma sanilor
Ok mersi. si cum ar trebui sa mearga o fata care nu mai e virgina sau care e ma rog.Tu esti fata? imi poti spune
Pai uita-te una mica...dar isi tine picioarele apropiate si merge ca si cand ar fi intepata...iar daca te uiti la alta m-ai ''experimentata'' are un mer mai aparte adica se lasa de pe un picior pe altul. uitate atent si o sa vezi diferenta
Nimic mai fals. Inceperea vietii sexuale NU are absolut nimic in comun cu mersul unei fete sau cu forma sanilor ei. WTF? De unde va luati informatiile?
Iti arat eu o fata de 22 de ani, virgina si buna rau de tot. Si nimeni nu o crede ca e virgina pentru ca nici din atitudine nu iti dai seama, d'apai dupa elemente fizice.
Repet, NU ai cum sa iti dai seama.
Draga yoyo, cati ani ai? Nu prea multi, intrebarea asta te cam da de gol.Si nu inteleg ce vrei sa afli tu.
AngelSpeed întreabă: