anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal.Dau funda.Cum imi dau seama daca o fata sau un baiat mai este virgin(a) sau daca a facut sex? Fara sa o intreb.Nu postati raspunsuri gen "incearca si vezi".

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai la fete..la primul contact sexual ii curge sange...iar la baieti li se rupe ata!

| Iridescent a răspuns:

Draga yoyo, cati ani ai? Nu prea multi, intrebarea asta te cam da de gol.Si nu inteleg ce vrei sa afli tu.

| sofisis a răspuns:

Nu ai cum sa iti dai seama.

| Yoyo2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intrebarea era alta. Mai citeste odatawinking

| Yoyo2013 a răspuns (pentru sofisis):

Mersi

Stiu si eu asta am 21 de ani, dar credeam ca imi pot da seama asa fara sa intreb daca e virgin sau virgina. tongue Aveam niste fete pe aici si sunt curios tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yoyo2013):

Pai la o fata iti dai seama dupa mers si dupa forma sanilor

Ok mersi. si cum ar trebui sa mearga o fata care nu mai e virgina sau care e ma rog.Tu esti fata? imi poti spune

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yoyo2013):

Pai uita-te una mica...dar isi tine picioarele apropiate si merge ca si cand ar fi intepata...iar daca te uiti la alta m-ai ''experimentata'' are un mer mai aparte adica se lasa de pe un picior pe altul. uitate atent si o sa vezi diferenta

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Nimic mai fals. Inceperea vietii sexuale NU are absolut nimic in comun cu mersul unei fete sau cu forma sanilor ei. WTF? De unde va luati informatiile?
Iti arat eu o fata de 22 de ani, virgina si buna rau de tot. Si nimeni nu o crede ca e virgina pentru ca nici din atitudine nu iti dai seama, d'apai dupa elemente fizice.
Repet, NU ai cum sa iti dai seama.

Întrebări similare