Frateeee is lucruri mult mai importante ca asta ) Sa zicem na. dk o sa fie o fata ca lumea cu capu unde trebuie, o sa fie onorata
Tara arde si pe voi va preocupa lucruri fara importanta
Nu e rusine sa fii virgin la varsta asta daca rade inseamna ca e o proasta si nu te merita. Nu iti fa atatea planuri ca nu ai de unde sa stii daca va fi cu tine poate iti trage teapa.
Nu e nicio rusine sa fii virgin, la nicio varsta, asa ca linisteste-te ca-ti bagi singur bete-n roate.Pana la momentul oportun,documenteaza-te despre protectie,tehnici si tot tacamul,astfel ca atunci cand el va veni sa nu fii chiar picat din Luna.
Daca intre voi va exista iubire, respect si intelegere, lucrurile nu vor fi nicidecum rele.Nu-ti mai bate capul cu rusinea si aspecte de genul,caci nu ai de ce. Daca rade sau ceva de genul,nu e o persoana serioasa,care sa stie sa respecte si sa aprecieze un om pentru ceea ce este,si nu pentru ceea ce are in pantaloni.
In plus,sexul facut de mantuiala, de dragul de-a-l face, e al naibii de prost si total nesatisfacator.Mai bine asteapta pana vei gasi omul cu care sa te intelegi suficient de bine sa faci pasul asta, fie ca va vni dupa cateva zile sau dupa luni sau ani.
Faptul ca esti virgin nu este un impediment, numai tu crezi asta si nu e bine.
Stai linistit, nu este nici o rusine in a fi virgin. Barbatii adevarati fac dragoste numai cu femei pe care le iubesc, asa ca este destul de normal sa intalnesti mai greu o femeie pe care s-o iubesti. Barbatii fraieri, care nu sunt stapani pe ei si incearca sa impresioneze, fac sex la intamplare, cu tot felul de femei, dar de fapt asta este rusinos.
Doar o proasta ar rade de tine. Dar mai bine nu ii spui, prietenul meu nu mi.a spus, dupa ceva timp mi.a zis si am fost fericita sa aflu, si el avea 17, si eu eram virgina cand am facut sex cu el prima oara.
Dimpotriva, daca n-ar fi proasta ar trebui sa aprecieze. Daca ar fi asa cum presupui tu, ii poti explica ca nu are de ce sa rada, nu exista o limita, o regula de varsta la care trebuie sa-ti pierzi virginitatea.
Depinde ce prietena ve avea... unele fete apreciaza virginitatea la baieti, altele nu!
Nu trebuie sa te macine asta si sa ai complex de inferioritate ...viata merge inainte si daca vei cunoaste o fata care este virgina si ea cu atat mai bine!
Conteaza ce cred altii despre tine? Tie iti e rusine de cine esti cu adevarat? Crede-ma ca orice fata se bucura cand aude ca iubitul e virgin. E aiurea sa te gandesti "ar rade". O fata care te place, nu ar rade de tine si nici nu ar incerca sa te schimba. ^_^
Daca ai 18 ani si esti virgin inseamna ca esti mai retras, timid si linistit... gaseste o fata la fel si totul va fi in regula dar daca gasesti o nebunatica si usuratica sigur va rade de tine si va mai si povesti la altii...
Eu am 18 ani, fac 19 acum in iulie, sunt virgin si nu mi-e rusine sa spun asta. O sa vina momentul in care o sa ai si tu o prietena stai linistit, oricum, o fata cu capul pe umeri cauta cu disperata nevoie de baieti cuminti in ziua de azi. Bafta in gasirea unei gagici
Omunule nue o rusine sa ii spui ca esti virgin aface dragoste inseamna un lucru special care il fcai cu o persoana speciala pe care u nu ai intalnito inca nu ai de ce sa iti fie rusine
Omule nu este o rusine sa ii spui ca esti virgin a face dragoste, inseamna un lucru special care il fcai cu o persoana speciala pe care u nu ai intalnito inca nu ai de ce sa iti fie rusine
Mario1996 întreabă: