Pai daca si acu mai ai facebookul ei, incepe o conversatie pe facebook, si dupa ce va imprieteniti acolo, du-te si vorbeste cu ea.Asa zic eu ca iti va fi mai usor.Si cand prinzi momentu sa vorbesti cu ea, nu mai ezita, du-te si vorbeste. Daca astepti prea mult vei incepe sa te gandesti ce se va intimpla daca...si asa iti vei pierde curajul. Zicea o fata pe youtube ca, atunci cand nu mai ai ce sa ii zici mai bine pleci ca sa eviti momentele ciudate, ii zici ca mai ai ceva treaba sau ceva de genu. Facand asa, ea isi va aduce aminte de tine intr-un mod pozitiv si va vrea sa vorbeasca cu tine.Aici e videoul: http://www.youtube.com/watch?v=Kl4ov-dp3Z0
Mey sa fim sinceri ai ratat niste ocazii perfecte. Tot ce poti face acum e sa faci o nebunie curata care sa o impresioneze, adica nah nu o cunosc pe acea fata, dar daca zici ca te-a observat cred ca ea asteapta un semn de la tine, un semn care sa o impresioneze. Mai bine lasa timiditatea si arata-i ce simti. Am o idee! Daca nu poti vorbi cu ea fata in fata, vorbeste cu ea in scris, adica scrie o scrisoare si in plic pune-i trei petale de trandafir rosu. De fapt ai zis ca nu ti-a mai dat atentie anul acesta, atunci nu te semna pe scrisoare si nici nu-i da motive sa stie ca tu esti autorul. Asa poate o faci sa se indragosteasca de tine.
Ar trebuie sa iti invingi timiditatea si sa vb cu ea ...eu dupa ce ai spus aici sunt sanse reale de a incepe ceva intre voi. apropo cati ani tu si cam cat ea? te place
Ce dragut, foarte bine ca ceri sfaturi.Cei cu bun simt o sa raspunda la fel de serios cum ai pus si tu intrebarea.In primul rand fii mai optimist. Dupa aceea trebuie sa incerci sa iti faci curaj.Mai intai asteapta un pic sa vazi cum mai e treaba, sa nu aiba pe altcineva. Daca e singura ai o sansa mare sa o cuceresti.Ai spus ca prietena ei a impins-o spre tine, e clar ca ea i-a povestit ceva de tine prietenei ei, poate i-a povestit ca te place.E f posibil ca ea sa te placa si poate a asteptat atunci ca u sa vorbesti cu ea si nefacand asta ai derutat-o, de aia si nu mai vrea nici sa-ti raspunda.Trebuie sa o iei de la capat, sa incerci sa te apropii de ea, sa profiti de orice lucru banal dar nu sa fii f insistent.Prietenii comuni(dar aia de treaba, nu aia nesimtiti si mistocari)te pot ajuta in asta.Incearca mai intai sa te apropii de ea si apoi sa vorbesti cu ea ca daca acum ii spui direct dupa atata timp, poate fii brusc pentru ea.Bafta!
Spune-i odata direct ce simti si gata. Nu te mai complica atat. Spune-i cum vrei tu, pe facebook, fata in fata etc. Cel mai sigur e sa ii spui pe facebook: o saluti, o intrebi ce face, daca nu raspunde, ii zici tot. Ii zici ca e treaba ei ce va face dupa ce va afla asta dar tu o iubesti. Si daca dupa un minut-doua nu iti raspunde, iesi. Si gata. Macar dupa asta o sa te linistesti si tu si o sa afli daca te iubeste sau nu. Mult noroc!
Cati ani ai daca nu te superi? fi sincera daca ai fii in situatia ei si ti-ar spune el tot pe facebook ce ai face?
Eu am zis asa pentru ca ai zis ca esti mai timid si am vrut sa te ajut. Eu doar ti-am dat o sugestie, tu faci cum vrei.
Uite care e faza:fata te place. WTF? Ce e cu tine fraiere...normal,du-te si vorbeste cu ea! Nu conteaza daca te va trimite...Sunt sigura ca nu o v face! Daca o iubesti cu adevarat, dovedestei! Daca esti sigur ca te-a placut anul trecut, inseamna ca inca mai poate avea sentimente fata de tine..Hey you, ce e cu viata ta? Nu fi fraier, du-te la ea si zii ce simti, da-i numarul tau de telefon si spune-i ca se poate baza pe tine mereu. Dupa citeva zile o poti invita in oras(in calitate de preiteni), dupa aia vei vedea cum vor fi lucrurile!
E o idee buna sa ii spun pe facebook, dupa aia as putea vorbi mai usor cu ea fata in fata, dar mi se pare foarte jenant sa ii spun pe facebook, o sa par un las poate.ce parere ai oare sa ii spun? Multumesc pentru raspuns!
Eventual daca ii zici pe facebook, tot acolo ii poti spune de ce i-ai zis-o asa si nu in fata, si daca e fata de treaba, o sa inteleaga. Mult noroc!
KatiMe27 întreabă: