Timiditatea e o stare de fapt: e in mintea ta si astfel te afecteaza. Du-te la o fata simpatica, dar pe care nu o placi si intra in vorba cu ea. Apoi du-te la alta si tot asa o sa vezi ca si fetele sunt umane, nu te mananca. Du-te si spune-i fetei pe care o placi "ce mai faci?", "ce frumos ti-ai aranjat parul", daca vrea sa iasa la o plimbare... Daca te refuza ii zici "nu-i nimic, poate cu alta ocazie". Cere-i sa te ajute cu ceva. Dupa ce te ajuta multumeste-i si spune-i ca-i faci cinste pentru asta. Daca vrea, te-ai facut cu o intalnire. Daca insista ca nu vrea, a doua zi ii aduci un suc si nu stai mult de vorba cu ea. O sa vina ea la tine.
Sunt multe de spus, dar pe scurt cu cat vorbesti cu mai multe fete, esti dragut si sti ce vrei, cu atat mai usor scapi de timiditate.
Pai ce pot sa-ti zic eu de exemplu am 14 ani, dar ma simt ca la 17, pentru ca eu de timiditate am scapat la 12 ani.Intelegi aici nu depinde ca ca sa scapi de timiditate trebuie sa faci ceva,nu trebuie sa faci ceva,dar cu cineva,adica ma refer ca trebuie sa ai o persoana iubita(prietena),cu care sa te poti saruta,imbratisa,etc.Dar poate ca nu deodata,dar stii te sfatuiesc sa te imprienesti cu mai multe fete,dar vezi sa nu intreci masura,fa-ti o prietena buna,foarte buna,cu ea sa te poti intilni si sa o imbratisez,una alta,mai scurt stii,eu nu prea stiu singur cum am scapat te timiditate,ah da, eu pur si simplu in timpul cautarii unei prietene am ajuns sa fiu la majoritatea in friendzone, dar asta nu ma descuraja si stii tu sa prietenesti cu anume o fata care iti place mult, ei si atunci poate vei avea ceva dragoste, dar poate mai tarziu.Bine Aligator, asta e tot ce vreau sa-ti zic.BAFTA!
Da.Cunosc si eu unul.
Pai trebuie sa vorbesti deschis cu fata pe care o placi, sa o iei in brate sigur ii place, sa-i faci complimente, sa te arati interesat de ceea ce face etc
anonim_4396 întreabă: