Buna. Ai foarte mare dreptate. Nu e nevoie de o anumita zi sa arati dragostea persoanei iubite. Daca ma crezi, nici nu stiu ce o sa facem noi de Valentine's Day.
Iubiti-va mult!
Nu sarbatorim nici VD, nici Dragobetele, noi sarbatorim doar sarbatorile bisericesti ortodoxe.
Iubirea se traieste, se simte, se "face", nu se sarbatoreste ostentativ! Daca vreti sa o aratati societatii, casatoriti-va, legalizati iubirea (dintre barbat si femeie)!
Eu am 23 de ani iar sotul are 26! pentru noi ziua indragostitilor e in fiecare zi! nu am sarbatorit-o niciodata si nici nu stim data exacta a acestei zile! daca el isi doreste ceva eu ii cumpar si invers deci nu are rost sa ne stresam degeaba. CE-AR PUTEA FI INTR-ADEVAR O ZI A INDRAGOSTITILOR E ZIUA CAND NE-AM CASATORIT! Acum 2 ani jumatate.
Nu pot spune ca "sarbatoresc" una din zilele astea, dar prefer Dragobetele, caci e romaneasca. Si am 15 ani
Ai dreptate nu va trebuie o zi in care s ava sarbatoriti afectiunea unul fata de celalalt dar e frumos sa stiti ca acea zi este a voastra cu multe cadouri, intalniri, ceva romantic nu stiu 15 ani
nimic pt nimeni întreabă:
George0197 întreabă: