Incearca sa te speli cu apa calda si sapun ZILNIC, atat pe cuc cat si prin faldurile lui, ca sa nu se mai formeze pielite si alte coji de la secretii.
Foloseste unguentul (balsamul) cu extract de galbenele si unge cu un strat fin, suprafata fina a glandului penian pentru al mentine in permanenta in stare unsa si hidratata. Succes!
Salut. O putem considera boala, pentru ca asa ceva nu este normal, dar stai linistit, de asa ceva poti scapa cu o ingrijire corespunzatoare si nelasand sa se lipeasca la loc.
Poate ai gene de sarpe si iti schimbi pielea odata la catva timp zic si eu nu stiu
Zilnic, pana la moarte, ca asa este normal sa ai igiena zilnica!
Eu fac bai o data pe zi sau maxim de doua zile!
Vreau sa stiu daca dupa ce o sa spal stratul asta va mai aparea altul daca am grija de igena mea m'-ai des?
Daca te speli zilnic la cuc si in pliurile lui, acel start de secretii, care se depune in timp si se usuca, se duce, iar pielea ramana curata si sanatoasa.
Incearca totusis a te speli corect cu apa calda si sapun, zilnic si vei vedea ca problema ta va dispare.
Daca te speli zilnic cu apa calda si sapun si apoi ungi capul penisului cu alifie de galbenele totul va fi ok.